من مي خوام كه يه فروم براي سايت خودم داشته باشم . از سيستم مامبو هم استفاده مي كنم. لطفاً راهنمايي كنين
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من مي خوام كه يه فروم براي سايت خودم داشته باشم . از سيستم مامبو هم استفاده مي كنم. لطفاً راهنمايي كنين
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه می خواین فرومی مثل اینجا داشته باشین این یه سیستم جداست که باید به طور جداگانه نصب بشه . اسمش smf هست و می تونین از سایت زیر دانلودش کنین
پشتیبانی فارسی smf
خوب اينو كه ميدونم منتها مي خوام بدونم كه چطوري مي تونم نصب كنم . مثلا مي خوام phpbb نصب كنم.
[quote author=آبتين link=topic=5290.msg32110#msg32110 date=1174030223]
اگه می خواین فرومی مثل اینجا داشته باشین این یه سیستم جداست که باید به طور جداگانه نصب بشه . اسمش smf هست و می تونین از سایت زیر دانلودش کنین
پشتیبانی فارسی smf
[/quote]
در ادامه صحبت آبتين عزيز
دوست عزيز براي آموزش هاي مختلف از فرم ها و ديگر CMS كافي است به سايت هاي پشتيبان آنها سري بزنيد .
اما اين لينك شايد بتونه كمكي به شما باشه
مي خواستم بدونم کدوم برنامه بهتره؟ يه چيزي باشه که هم فارسي باشه هم رايگانش پيدا بشه.
[quote author=آبتين link=topic=5290.msg32110#msg32110 date=1174030223]
smf هست و می تونین از سایت زیر دانلودش کنین
پشتیبانی فارسی smf
[/quote]
من به دنبال phpbb فارسي هستن. اما نمي تونم پيدا كنم. لطفا اگه تونستين يا به ايميل بفرستين يا لينكشو واسم بذارين. به اي هم مي تونين pm بدين.
id : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در کنترل پنل هاستتون FANTASTICO نصب کنید و زبان رو فارسی بزارید!
سلام
phpBB خودش زبان فارسی داره و خدارو شکر خوب هم فارسی شده تو تنظیماتش برین زبان رو فارسی انتخاب کنید.
[quote author=Pixel Man link=topic=5290.msg32316#msg32316 date=1174154881]
سلام
phpBB خودش زبان فارسی داره و خدارو شکر خوب هم فارسی شده تو تنظیماتش برین زبان رو فارسی انتخاب کنید.
[/quote]
نه. من موقع نصب تو بخش زبان ها فقط انگلليسي دارم. لطفا لينك بذارين واسم.