-
تغییر فونت قالب
سلام دوستان من آموزش تغییر فونت قالب رو از دانشنامه خوندم و اجرا کردم ولی کار نکرد و فونت ها به هم ریخت.
می خوام فونت منو های قالبم عوض بشه و توی ویرایشگر مطالب هم غونت جدید برای انتخاب برای مطالب اضافه بشه. کشی میتونه کمک کنه و فایل .css منو ادیت کنه؟ ممنون
-
دروود
میتونید فراخونی کد های fontface خودتون در فایل css رو تغییر بدید تا اجرا بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
دوست عزیز من فونت ها رو با کمک پشتیبانی شرکتی که قالب رو خریدم تغییر دادم. یه فایل rtl.css به من داده که کدها داخلشه. مشکلی که دارم با فونت جدید منوها کوچیک شده متنش کجا میتونم بزرگش کنم؟ در ضمن این فونت های جدید داخل جعبه انتخاب فونت ویرایشگر مطالب نیست
-
دوستان اندازه فونت ها رو هم با کمک firebug درست کردم
مشکلی که دارم با ماژول اسلاید شو hot newsflash هست که برنامه firebug مسیر کد مربوط به فونت رو میده index.php/fa/ که همچین فایلی توی هاست نیست من تغییر بدم. ممنون میشم آدرس این فایل توی هاست رو بدید یا این که چه فایلی هست اصلا؟ در ضمن برای همین ماژول در قسمت انگلیسی سایت آدرس index.php/en/ رو می ده
irmantechco.ir
-
modules/mod_hot_newsflash/tmpl/style.css
خط 29 این فایل ...
در پناه ایزد
-
ببخشید اون خط که اصلا جایی برای تغییر سایز نداره در ضمن اون فایل رو خط مربوطشو تغییر دادم ولی firebug الآن میگه که مسیر خط 44 فایل index.php/fa هست!