درود بر شما
میشه خواهش کنم اگر منبع یا سایت یا کتاب یا فیلمی هست که ساخت قالب جوملا رو به طور قابل فهم و واضح آموزش بده میشه معرفی کنید
به طوری که بتونم قالب جوملا بسازم
من کاربر مبتدی هستم و هیچ چیزی درباره ساخت قالب جوملا نمیدونم
سپاس از همه ی شما
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر شما
میشه خواهش کنم اگر منبع یا سایت یا کتاب یا فیلمی هست که ساخت قالب جوملا رو به طور قابل فهم و واضح آموزش بده میشه معرفی کنید
به طوری که بتونم قالب جوملا بسازم
من کاربر مبتدی هستم و هیچ چیزی درباره ساخت قالب جوملا نمیدونم
سپاس از همه ی شما
با عرض سلام .
در ابتدا ورود تان را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض میکنم .
در ابتدا توصیه میکنم اگر با HTML & Css آشنائی ندارید این دو آیتم مهم را فرا بگیرید .
قبلا یک فیلم بسیار عالی و جامع برای طراحی قالب جوملا 2.5 در نت منتشر شد که سایت سازنده فلیم بسته شده است . بنده تنها لینکی که توانستم پیدا کنم لینک زیر است . البته تمامی فیلم ها را در آرشیو دارم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
درود بر شماkianesfahan
به شما پیام دادم ظاهرا صندوق پیام هاتون پر بود پیامم نیومد این آی دی یاهوی منه اگر میشه من رو اد کنید یک پرسش ازتون دارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپاس از راهنماییتون
دوست عزیز سلام
در ادامه صحبت های دوست خوبم ، میتوانید مقاله های زیر را هم مطالعه بفرمایید
یا حق.