سلام
من یه قالب برای جوملا 3 گرفتم از قسمت مدیریت افزونه فایل را انتخاب میکنم و دکمه بارگذاری و نصب را میزنم تا 100 درصد نشون میده میره اما هیچ اتفاقی با پیغامی نمیده توی قسمت قالب هم چیزی نصب نشده مشکل کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یه قالب برای جوملا 3 گرفتم از قسمت مدیریت افزونه فایل را انتخاب میکنم و دکمه بارگذاری و نصب را میزنم تا 100 درصد نشون میده میره اما هیچ اتفاقی با پیغامی نمیده توی قسمت قالب هم چیزی نصب نشده مشکل کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید
دروود
با یک قالب این مشکل رو دارید ؟
همه افزونه ها این گونه هست ؟
در پناه ایزد
سعی کردم یه قالب دیگه نصب کنم اما با این خطا مواجه شدم: هشدار
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home3/printgos/public_html/tmp/install_51f1615103ddc
JFolder: :پوشه: مسیر پوشه یافت شد. فایل: /home3/printgos/public_html/tmp/install_51f1615103ddc
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home3/printgos/public_html/tmp/install_51f1615103ddc
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
خطا
Archive does not exist
راه حل چیه؟
دوست عزیز سلام
تنظیمات ftp را در تنظیمات کلی ست نمایید.
یا حق.
دوستان واقعا باید چی کار کرد ؟
دروود
دوست عزیز همکار عزیزم جناب محسنی پاسخ شما رو دادند !
میتونید در بخش مستندات جوملا فارسی اموزش این مطلب رو مطالعه کنیدنقل قول:
تنظیمات ftp را در تنظیمات کلی ست نمایید.
در پناه ایزد
آقا من یه سئوال دیگه دارم
من یه قالب تجاری دانلود کردم از طریق همون هم جوملا را نصب کردم یعنی منوی ادمین انگلیسی هست
حالا چندتا سئوال دارم
1) با توجه به اینکه جوملا نسخه فارسی شده نیست برای گذاشتن مطالب فارسی به مشکل برمیخورم یا نه؟
2) آیا قالب را اگر به rtl تبدیل کنم مشکلی پیش نمیاد مثلا کدهای rtl را به قالب اضافه کنم؟ کسی هست بتونه این کارو برام انجام بده؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رای فارسی سازی محیط ادمین و میحط کاربری ( قالب هایی که از rtl پشتیبانی میکنند ) میتونید از افزونه زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
دقیقا میشه بگین این آموزش کجاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من ftp را تو تنظیمات کلی فعال کردم اما بازم همون پیغام را میده
در پناه ایزد