-
فارسي سازي نسخه 3.1.4
سلام دوستان
من نسخه آخر جوملا رو از سايت اصلي گرفتم حالا ميخوام فارسيش كنم هم قالبو هم كنترل پنل مديريتو بايد چيكار كنم؟
بعد اينكه با جوملا ميشه همه جور سايت زد؟ سايت فروشگاهي خوب و شركتي و سايتاي بزرگ كه اسمي هم از جملا تو سايت نباشه و طرف نفهمه با جوملا زده شده؟ يا بايد برم يه زبون برنامه نويسي وب رو ياد بگيرم؟
-
سلام
فایل زبان فارسی برای جوملا 3.1.4 توسط تیم جوملا فارسی منتشر شده و از طریق مدیریت جوملا و یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قابل دانلود و نصب است.
جوملا محدودیتی ندارد و در صورتی که با ساختار آن و کدنویسی آشنایی داشته باشید هر سایتی را می توانید راه اندازی کنید هر چند شخصی که اینکاره باشد می تواند تشخصی دهد شما از جوملا استفاده کرده اید!
یا علی
-
ممنون ميشه يه راهنمايي كنيد كه چطور ميتونم فارسي رو نصب كنم؟
-
من بسته هاي فارسي ساز رو گرفتم
ميشه يكي راهنماييم كنه چطور نصبشون كنم؟
-
دوست عزیز سلام
از طریق نصب افزونه ها میتوانید این کار را انجام دهید.
مقاله زیر را مطالعه بفرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این را یادآور میشوم این مقاله برای جوملا 2.5 میباشد ولی روند کار مشابه میباشد.
یا حق.
-
با سلام
من یه سایت جوملا 2.5.8 دارم که رتبه خیلی خوبی هم تو گوگل کسب کرده. اگر بخوام به جوملا 3 ارتقا بدمش بدون اینکه رتبه سایت تو گوگل افت پیدا کنه چکار باید بکنم.
اینو بگم که چند ماه پیش که خواستم از 1.5 به 2.5 بیام کل سایت رو از نو ساختم و متاسفانه ضربه شدیدی از نظر تعداد مراجعین از سوی گوگل به سایتم وارد شد و الان بعد از حدود 1 0 ماه دوباره به جای قبلی رسیده.
الان حدودا روزی 200 ورودی از گوگل دارم
-
سلام
برای چی باید ارتقا بدید !؟
نسخه 2.5 تا بهار 2014 پشتیبانی داره و جوملا 3.1 کلاً برای سایتهای بزرگ پیشنهاد نمیشه.
من الله توفیق