سلام
یه قالب فروشگاه آنلاین میخوام
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه قالب فروشگاه آنلاین میخوام
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
دروود
joomla24.com
template4.ir
در پناه ایزد
فروشگاه !!!
رایگان و خوب و فارسی میخوام
کسی سراغ نداره
????????
????????
سلام
رایگانش موجود نیست که خوب باشه !
اما اگر قالبهای جوملارت برای ویرتومارت کارت رو راه میندازه (راست به چپ شده) میتونم با قیمت خوبی بهت تحویل بدم.
من الله توفیق
ممنون از پاسخ گویی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی چی؟
یه چیزی تو مایه های این میخوام : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته نال شده این قالب هم توی اینترنت هست که میتونی دانلود کنی ! اما ممکن هست که شل داشته باشه یا هرچیز دیگه که پیشنهاد میکنم هزینه کنید و بخرید که فایل سالم و آخرین نسخه رو داشته باشید :دی
من الله توفیق
سلام برادر
شما چقدر میگیرید که برام بسازید؟
مثل این مرتب باشه
اگر مثل این تصویر میخواهید باید قالب اختصاصی ساخته بشه و هزینه سایتی مانند این با ویرتومارت و جوملا 1 میلیون تومان هست.
اما اگر اون قالب رو که معرفی کردم بخواهید با قیمت خیلی کمی میتونید سایتتون رو راه اندازی کنید و قالب هم قابلیت ویرایشهای زیادی رو داره. دمو رو میتونید وارد ادمینش هم بشید و باهاش کار کنید !
من الله توفیق