سلام من جوملا 2.5 نصب كردم در صفحات داخلي مانند اخبار سرويس ها ادامه مطلب كامپوننت فوكاگالري و... صفحات سفيد و مطالبش نامنظم ميشه لطفا بگيد چيكار كنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من جوملا 2.5 نصب كردم در صفحات داخلي مانند اخبار سرويس ها ادامه مطلب كامپوننت فوكاگالري و... صفحات سفيد و مطالبش نامنظم ميشه لطفا بگيد چيكار كنم؟
سلام
آخر صفحه سفید میشه یا نامرتب میشه !؟
عکس ازش بگیر بزار ببینیم یا آدرس رو بده ببینیم !
من الله توفیق
[اينم عكسش
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
همه مطالب صفحه نامرتب ميشه اينم عكسش :نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
سلام
سایت شما که الان بدون مشکل باز میشه !
مشکل برطرف شده یا ... ؟
من الله توفیق
نه حل نشده در صفحات داخلي نامنظم ميشه به آدرس زير بريد و روي اخبار كليك كنيد روي خبر اول كليك كن ببينيد چي ميگم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين ايميلم تو ر و خدا كمك كنيد مشكل اصليم فقط نامرتب بودن صفحات داخليه اينم ايميلم زود جواب بديد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالبتون مشکل داره !
بررسی کنید با قالب پیشفرض جوملا هم این مشکل رو دارید ؟
من الله توفیق
سلام آره با هاستينگ هم مطرح كردم گفتن مشكل از قالبه يا تنظيماته جوملا ولي وقتي قالب پيش فرض جوملا رو انتخاب ميكنم تمام منوها حذف ميشن و فقط در قالب sina منو ها مياد تورو خدا بگو چيكار كنم حل بشه؟بيشتر و كامل توضيح بديد من تازه سايت ساختم اگه مشكل نامنظم بودن صفحات در همه قالبها بود چيكاركنم؟ضمنا چيكار كنم كه منوها در ساير قالبها هم بياد؟با سرعت جواب بديد
کلاً پاک کن همه چیز رو ! از جوملای این سایت استفاده کن ! ظاهراً اون سایتی که دانلود کردی یه مقدار خرابکاری کرده !
من الله توفیق
آقا جولا 2.5 را حذف كردم و نسخه سه را از همين سايت دانلود و نصب كردم بازم درست نشد اينم عكس همان مشكل در نسخه جديد جوملا:
اگه باور نداري به سايت زير برو و روي اخبار كليك كن بعد روي خبر اول كليك كن تا ببيني:
حالا چيكار كنم؟ دارم ديوونه ميشم تورو خدا يه جواب صحيح بدين