من یک مجموعه ایجاد کردم و درون آن مجموعه از مزیق مطلب جدید مطلبی را گذاشته ام اجازه انتشار هم داده ام اما نمی دانم چرا در صفحه اول نمایش نمی دهد؟
اگر امکان دارد کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
من یک مجموعه ایجاد کردم و درون آن مجموعه از مزیق مطلب جدید مطلبی را گذاشته ام اجازه انتشار هم داده ام اما نمی دانم چرا در صفحه اول نمایش نمی دهد؟
اگر امکان دارد کمکم کنید
صفحه اول بطور پیش فرض مطالب ویژه رو نمایش میده، مطلب خودتون رو ویژه کنید یا نوع آیتم منو رو تغییر بدید.
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزیز .منم همین مشکلو دارم.چطور می تونم نوع آیتم منو رو تغییر بدم.:confused:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdyar7 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط epsilon [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مدیریت منو برید و منوی مربوطه رو انتخاب کنید و در مقابل نوع منو میتونید نوع منو رو تغییر بدید ! از توی پارامترها هم میتونید تنظیمات مربوط به هر نوع منو رو ویرایش کنید !
من الله توفیق
مشکل اصلی من نشون ندادن مطالب تو صفحه اصلی سایته.اگه ویژه کنم نشون میده .ولی تو خود جولا3که توسط جوملافارسی نوشته شده مطالب با اینکه ویژه نیست ولی تو صفحه اصلی سایت نشون میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوع منوی اصلی چی هستش دوست عزیز ؟ :)
من الله توفیق
میشه بیشتر توضیح بدین. من تازه با جوملا کار میکنم. :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من مطالبی که تو سایت میذادم رو میگم.مگه مطالب ربطی به منو داره.:confused:
فهمیدم منظورتون چیه.مشکلم حل شد.ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط epsilon [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]