کسی اینجا می تونه یه کامپوننتی یا ماژول به ما معرفی کنه که به طور خودکار برای تمام عکس ها alt و title قرار دهد؟
مثلا نام هر عکس را عنوان پست، دسته بندی و ... قرار دهد
یکی هم به داد ما برسه!!!:cry:
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی اینجا می تونه یه کامپوننتی یا ماژول به ما معرفی کنه که به طور خودکار برای تمام عکس ها alt و title قرار دهد؟
مثلا نام هر عکس را عنوان پست، دسته بندی و ... قرار دهد
یکی هم به داد ما برسه!!!:cry:
سلام دوست عزیز :)
این کامپوننتی که لازم دارید رو من ندیدم باید سرچ کنید از خود سایت جوملا به این ادرس : extensions.joomla.org
ولی من خودم از یک نرم افزار سفارشی جاوا که یکی از دوستانم نوشت برام استفاده میکننم این نرم افزار کارش اینه که پست رو بهش میدی تمام عکس ها رو براش تایتل و الت میزاره همون عنوان پست و کلمات کلیدی پست رو استخراج میکنه بهت میده :) فقط کافیه کپی کنی تو جوملا :)
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام
multi thumb یک افزونه خیلی قدرمند هست که یکی دو ماهی میشه منتشر شده و خیلی قوی هست توی مدیریت تصاویر مطلب :دی
من الله توفیق
ولی من خودم از یک نرم افزار سفارشی جاوا که یکی از دوستانم نوشت برام استفاده میکننم این نرم افزار کارش اینه که پست رو بهش میدی تمام عکس ها رو براش تایتل و الت میزاره همون عنوان پست و کلمات کلیدی پست رو استخراج میکنه بهت میده فقط کافیه کپی کنی تو جوملا
خودتون کپی پست کنید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط siteintex [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با موس سه تا کیک کنید بعد ctrl+c بزنید بعد در کلمات یا عنوان ctrl+v رو بزن . دو ثانیه زمانت رو میگره .