سلام
من قالبی رو دانلود و نصب کردم، نمیدونم چرا دکمه image ادیتور TinyMCE وجود نداره. حتی رفتم توی Plugin ها و دیدم فعالب هستش!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من قالبی رو دانلود و نصب کردم، نمیدونم چرا دکمه image ادیتور TinyMCE وجود نداره. حتی رفتم توی Plugin ها و دیدم فعالب هستش!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟!
سلام
قالب مدیریتی منظورتون هست که نصب کردید ؟!
توی پلاگینها xeditor ها میشن کلیدهای زیر ویرایشگر !
من الله توفیق
بله، همون رو عرض کردم.
اونا همه Enable هستن.
اما دکمه ی Image توی ویرایش Article نشون داده نمیشه!
و سوال اول بنده رو فراموش کردید جواب بدید !؟
اگر بله بررسی کنید با قالب پیشفرض مشکل هست یا خیر ؟
من الله توفیق
بله، در قسمت مدیریت منظورم بود.
دقیقا متوجه ی این سوالتون نشدم :
اگر منظورتون قالب پیش فرض قسمت مدیریت جوملا هستش. بله، همون قالب هستش.نقل قول:
اگر بله بررسی کنید با قالب پیشفرض مشکل هست یا خیر ؟
میشه یک تصویر از ویرایشگرتون رو قرار بدید ؟
تنظیمات پلاگینهای xeditor هم همینطور !
من الله توفیق
ظاهرا این فروم جایی برای پیوست فایل نداره! می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید.
ممنون از زمانی که برای بنده می گذارید/
مشکل رو باید از نزدیک بررسی کرد ! :) بهتره یکی از مدیران اینکار رو بکنند.
موارد مختلفی ممکن هست باشه میگم تا زمانی که مدیری پیدا کنید پیگیری کنید شاید مشکل حل شد !
پلاگین یا کامپوننتهایی که نصب کردید را غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه (از طریق مدیریت افزونه ها میتونید افزونه ها رو غیر فعال کنید کلاً !)
یکبار از چک کلی یه حالی به دیتابیس بده :دی
دسترسی یوزر رو مطمئن بشو که کامل باشه ! :) از دیتابیس ترجیحاً چک کن !
از طریق phpmyadmin یکبار دیتابیس رو آپتیمایز کن !
با بقیه ویرایشگرها هم ببین این مشکل رو داری یا نه !؟ مثلاً JCE (البته بعدش پاک کن! چون مشکلات امنیتی زیادی داره)
ببین با یکبار آور-رایت کردن فایلهای جوملا مشکل حل میشه ؟
از طریق کاوش توی مدیریت افزونه ها ببین خبری هست !؟ اگر بود اعمال کن (البته با توجه به اینکه افزونه عوضی نباشه و با دقت اینکار انجام بشه)
بکاپ هم قبل از هرکاری که شرط عقل هست :)
هر کدوم از این موارد بود بگو تا راه حل رو راهنمایی کنم. اگر اینا نبود دیگه باید مدیر بررسی کنه!
ضمناً این مشکلات که پیش میاد من بیشتر دوست دارم تا اینکه کاربرها سوالهایی میپرسن که توی ویکی توضیحش هست و کتاب و ... ! از اینا هم من تجربه به دست میارم هم اینکه واقعاً مفهوم انجمن رو آدم حس میکنه ! در مورد عدم آپلود فایل هم باید بگم ! هیچوقتی شما هم اجازه آپلود به کاربر نده ! شل آپلود میکنن یکسری شیطون ! :دی اینجا هم فکر کنم برای همین بسته باشه !
من الله توفیق
ضمن تشکر از شما.
فایل های آخرین نسخه جوملا 2.5 رو تهیه و Replace کردم.
بعد از این کار زمانی که وارد ویرایش مطالب میشدم کلا با پیام خطا زیر مواجه می شدم :
کد خط 459 این بود :نقل قول:
Fatal error: Call to undefined method stdClass:: OnDisplay() in .../libraries/joomla/html/editor.php on line 459
که در فایل قبلی (قبل از Replace کردن) غیرفعال شده بود. کد فوق رو به این صورت ویرایش کردم و مشکل حل شد :کد:if ($temp = $plugin->onDisplay($editor, $this->asset, $this->author))
{
$result[] = $temp;
}
کد:if (method_exists($plugin, 'onDisplay')) {
$temp = $plugin->onDisplay($editor, $this->asset, $this->author);
$result[] = $temp;
}
موفق باشید/