من این کامپوننت نصب کردم این خطا میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من این کامپوننت نصب کردم این خطا میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/u490764247/public_html/components/com_p30register/views/courses/tmpl/default.php on line 57 هزینه پیش ثبت نام: ریال
دروود
از این افزونه استفاده کنید
در پناه ایزد
این کامپوننت برای جوملا 2.5.8 سازگار نیست لطفا افزونه دیکری معرفی کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ورژن 3.1.8 این افزونه با جوملا 1.7 سازگار هست
میتونید برای جوملا 2.5 هم استفاده کنید
نکته : برای اطمینان یک بار روی لوکال امتحان کنید
در پناه ایزد
این کامپوننت از کجا میتوان دانلود کرد
در پناه ایزد
کامپوننت فارسی این افزونه وجود دارد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از آدرس زیر دانلود کنید.
موفق باشید
نقل قول:
با سلام
بعد از نصب و اجرا پیغام alertnotauth داد.