سلام
در ورژن جدید 4.5.3 وقتی align متن رو وسط چین ، چپ چین و ... انتخاب می کنیم ، هیچ تغییری در متن ایجاد نمیشه و در صفحه ی مورد نظر فقط بصورت راست چین به نمایش در میاد !
مشکل چیه ؟
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در ورژن جدید 4.5.3 وقتی align متن رو وسط چین ، چپ چین و ... انتخاب می کنیم ، هیچ تغییری در متن ایجاد نمیشه و در صفحه ی مورد نظر فقط بصورت راست چین به نمایش در میاد !
مشکل چیه ؟
یا حق
شما از چه قالبی استفاده میکنید ؟
از قالبی که خودم طراحی کردم !
یعنی مشکل از قالبه ؟ :o
یا حق
بله !!!
شما اگر در قالبتون به align مقدار بدید این مشکل به وجود میاد . با قالب پیشفرض که روی مامبو هست این مورد را چک کنید ببینید میتونید راست ، چپ و یا وسط بنویسید ؟
یا علی
خیر ... تو قالب پیشفرض مامبو هم مشکل داره !
در ضمن من از align استفاده نکردم ...
یا حق
سلام
آقا یک تست بکن ببین با قالب waterandstone هم مشکل داره یا نه؟
یا علی/خداحافظ
مشکل بر میگرده به قالب
در حال حاضر اگر به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برید میبینید که در آخرین مطلب که در مورد انتشار مامبو جدیدی هست بخشی از مطلب وسط چین شده است .
باید فایل CSS خود را ویرایش کنید .
[quote author=احمدزاده link=topic=570.msg2938#msg2938 date=1142439483]
سلام
آقا یک تست بکن ببین با قالب waterandstone هم مشکل داره یا نه؟
یا علی/خداحافظ
[/quote]
بله با این قالب هم مشکل داره !
[quote author=developer link=topic=570.msg2956#msg2956 date=1142445837]
مشکل بر میگرده به قالب
در حال حاضر اگر به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برید میبینید که در آخرین مطلب که در مورد انتشار مامبو جدیدی هست بخشی از مطلب وسط چین شده است .
باید فایل CSS خود را ویرایش کنید .
[/quote]
راستیتش تا حالا قالبی پیدا نکردم که این مشکل رو نداشته باشه !
اگه در مورد css راهنماییم کنید ممنون میشم ...
مخلصم
امین
کسی نیست ؟ :'(
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک راه حل ساده...
در فایل CSS قالبتون یک Class تعریف کنید و text-align اون رو چپ و یا راست چین کنید و بعد از تایپ متن مورد نظر در ادیتور... Class اون قسمت از متن رو که میخواین چپ چین و یا وسط چین بشه رو همون Class بزارید که در فایل CSSتعریف کردید.
به همین سادگی....