با سلام
من می خوام یه تغییراتی توی قالب سایتم بدم اما نمی دونم کجا باید کدهای html رو تغییر بدم من کل فایلها رو زیرو رو کردم پیدا نکردم ممنون می شم کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من می خوام یه تغییراتی توی قالب سایتم بدم اما نمی دونم کجا باید کدهای html رو تغییر بدم من کل فایلها رو زیرو رو کردم پیدا نکردم ممنون می شم کمکم کنید
دروود
قالب سایت شما چی هست ؟ قرار هست چی بشه ؟
نمونه خاصی مد نظر دارید ؟
تغییرات بسته به قالب هست
در پناه ایزد
قالبم تجاری و مال شرکت ZT مثلا به صورت پیش فرض تاریخ میلادی رو در قسمت تاپ نشون میده که ماژول نیست و در ساختار قالب هستش که می خوام نباشه ولی نمی دونم باید کجا برم و پاکش کنم جون توی فایلهای html چیز زیادی ننوشته یا می خوام یک موقعیت ماژول اضافه کنم ممنون می شم راهنماییم کنید نمی تونم آدرس وب رو بدم چون شرکتی هستش و اجازشو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب شما تجاری هست !
این افزونه رو نصب کنید تا تاریخ شما جلالی شود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
ممنون از راهنماییت ولی من می خواهم کلا حذف بشه!!!!!!!!!!
میخواهید جوملا رو از ابتدا نصب کنید ؟
در پناه ایزد
نه جوملای من فارسی است و زبانی که شما معرفی کردید نصب است ولی من می خوام تاریخ حذف بشه و جاش چیز دیگری بزارم
به مدیریت قالب برین در قالب مورد نظر احتمالا باید گزینه های برای این قبیل تغییرات داشته باشن