سلام یک کامپوننت میخوام که تمام مطالب چند مجموعه مستقل در صفحه اصلی سایت نمایش بده دقیقا مثل سایت های خبری و سایت های دانلود.
لطفا کامپوننت فارسی باشه. ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یک کامپوننت میخوام که تمام مطالب چند مجموعه مستقل در صفحه اصلی سایت نمایش بده دقیقا مثل سایت های خبری و سایت های دانلود.
لطفا کامپوننت فارسی باشه. ممنون
کامپوننت فارسی k2
که می تونید از خود سایت کی 2 نسخه اصلی رو بگیرید و فایل زبانش رو هم از همون سایت دریافت کنید
من با این کامپوننت کار کردم مشکلات زیادی داره بعد کار کردن باهاش اصلا راحت نیست. من میخوام از همون بخش اصلی مطالب جوملا رو در صفحه اول بیاره.
فکر کنم اگر از ماژول ها استفاده کنی بهتره. میتونی ماژولهاتو در موقعیت کامپوننت قرار بدی.از ماژولهای نمایش آخرین اخبار و ...
من آخرین اخبار که نمیخوام میخوام عینا مثل یک سایت دانلود باشه با چندتا موجموعه مطلب میزاره ولی مطلب های تازه رو توی صفحه اول نشون میده
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
همشون ماژول اخرین خبر هستن من آخرین خبر نمیخوام ای مردم میخوام مثل سایت دانلود بشه.
هم می تونی از k2 استفاده کنی و هم از مطالب خود جوملا
بهترین کار همینه که مطالب رو ویژه کنی که تو صفحه اصلی بیان
دقیقا مثل سایت های دانلود میشه، ادامه مطلب هم واسش میزاری : برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید (مثلا):)
غکر خوبیه اما من با کامپوننت k2 کار کردم و خیلی مشکلات داره. و ویژه کردن هم امتحان کردم اما نشد چون باید توی فقط یک مجموعه بشن و من چند مجموعه ایی میخوام. بعد سایت دانلود مثال بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک ماژول یا یک راه حلی برای این کار میخوام تقریبا مثل سایت های خبری و اصلا خود سایت جوملا فارسی
مشکل شما با k2 چی هست ؟!
از کجا دریافت کردید ؟!
چه ورژنی ؟
در پناه ایزد