با سلام
کم در سایتم یک منویی که از اول بود با عنوان مطالب اصلی که هر جا در مدیریت منو ماژول ها پلاگین ها می رم نمی بینمش که حذفش کنم کسی می دونه چطوری پاکش کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
کم در سایتم یک منویی که از اول بود با عنوان مطالب اصلی که هر جا در مدیریت منو ماژول ها پلاگین ها می رم نمی بینمش که حذفش کنم کسی می دونه چطوری پاکش کنم
منظور شما دقیقا چه منویی است ؟
اگر مطمئن از حذف و اگاه به اینکه ممکن است لینک ها و پیوست های ان حذف می شوند باید در منوی منوها به دنبالش بگردید
برای یافتنش هم از مدیریت ماژول ها موقعیت رو بیابید یا برید و منو های ساخته شده رو از مدیریت منو ها بازبینی کنید و حذف کنید یا تغییر بدهید
همه منوها ماژول ها و پلاگین ها را گشتم اما هیچ گزینه ایی که مربوط به این مطالب اصلی باشه پیدا نکردم. جلولی مطالب اصلی یک ایکن که فکر کنم مربوط به rss هست وجود داره
یک عکس در صورت امکان از منویی که مد نظرتونه بگیرید و ارسال کنید تا متوجه بشم منظور شما کدام منو می باشد
دقت کنید اگر به صورت پیش فرض نصب کرده اید بعضی منو ها در حالت راست چپ و یا بالا - پایین منوی اصلی به صورت دستی و اچ تی ام ال نوشته شده اند
سایتم درباره بچه های کلاس اول است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من می خواهم منوی مطالب اصلی حذف بشه
دروود
این منو وجود نداشت ! حداقل در حال حاضر قابل مشاهده نیست !
مدیریت منو ها رو چک کنید
در پناه ایزد
بالای ورود به سایت نوشته مطالب اصلی که هیچ چیزی هم زیر مجموعه اش نیست می خوام حذفش کنم اما هر جا می گردم نیستش که پاکش کنم
اون منو به فید خوراک خوان ار اس اس لینک شده می تونید عنوان رو تغییر بدید یا از مدیریت ماژول ها بگردید و پیدا کنید
در ضمن صفحه سایت شما سنگینه تعداد نمایش مطلب رو در صفحه اصلی کمتر کنید بهتره
سلام برای نصب جوملا با نام دیتابیس به مشکل برخورد میکنم لطفا راهنمایی کنید
دروود
به جوملا فارسی خوش امدید
لطفاً سوال غیر مرتبط خودتون رو در تاپیک جدا مطرح کنید
در دانشنامه جوملا فارسی اموزش مانل نصب هست مطالعه کنید انجام دهید
اگر موردی بود در خدمتم
در پناه ایزد