سلام. من یه سایت مبتنی بر جوملا 1.5 دارم . چند روز اخیر 2 بار بهش حمله شده و گوگل هم تحریمم کرده میگه بد افزار رو سایتت نصبه . میخوامک برم به جوملا 3 . چطوری باید انتقالش بدم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. من یه سایت مبتنی بر جوملا 1.5 دارم . چند روز اخیر 2 بار بهش حمله شده و گوگل هم تحریمم کرده میگه بد افزار رو سایتت نصبه . میخوامک برم به جوملا 3 . چطوری باید انتقالش بدم؟
سلام
شما باید ابتدا به نسخه 2.5 ارتقا بدید
که م یتونید کامپوننت میگریت را نصب کنید
این آموزش را مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس م یتونید نسخه 2.5 را به 3 ارتقا بدید
البته همون نسخه 2.5 کافیه و اجبار نیست به 3 ارتقا بدید.
فقط آخرین ورژن این نسخه را نصب کنید.
شاد باشید
من سایت رو ارتقاء دادم. اما هنگام انتقال فایل ها به روت سایت این ارور رو میده
Unable to copy /domains/owrang.net/public_html/jupgrade/configuration.php to /domains/owrang.net/public_html/configuration.php: Unable to open /domains/owrang.net/public_html/configuration.php for writing
چیکارش کنم؟
سلام
ما که نمیدونیم شما چکار کردین و آیا درست ارتقا داده یا خیر.
یا باید یک نفر از ابتدا این کارو برای شما بکنه یا اینکه خودتون از ابتدا مراحل را با دقت طی کنید.
شاد باشید
مراحل رو درست رفتم عزیزم. این هم آدرس پوشه ای هست که جوملای جدید توش درست شده[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. فقط الان که به روت اصلی سایت میخوام انتقالش بدم نمیدونم چی کنم. فایل ها رو کپی میکنم و میریزم تو روت سایت اما اون ارور بالا رو میده
up.... من هنوز منتظر جوابم
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد