سلام
اینکه کنترل پنل هاست چی باشه برای نصب و مدیریت جوملا چقدر فرق داره؟
دایرکت ادمین، سی پنل، پلسک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اینکه کنترل پنل هاست چی باشه برای نصب و مدیریت جوملا چقدر فرق داره؟
دایرکت ادمین، سی پنل، پلسک
دروود
پنل های بیس لینوکس مناسب هستند
این پنل ها یا با cpanel ارائه میشود یا با direct admin
البته موارد زیادی در تنظیمات سرور برای راه اندازی جوملا نقش ایفا میکند
در پناه ایزد
ممنون از شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید من الان هاست لینوکس با پلسک دارم ولی خیلی خوب نیست مثلا برای نصب جوملا یا نصب افزونه خیلی مشکل دارم جوری که اصلا قید نصب افزونه رو زدم.
الان میخوام سرور هاست رو عوض کنم بررسیهایی که کردم دوستان موارد زیر رو پیشنهاد کردن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با پنل دایرکت ادمین و از ایران
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با پنل دایرکت ادمین و از آلمان و کانادا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با پنل سی پنل و از کانادا
joominahost.com با سی پنل و دایرکت ادمین
حالا موندم چه تصمیمی بگیرم. لطفا راهنمایی کنید
سلام
تا الان با cPanel مشکلی نداشتم، من از برتینا گرفتم
پیشنهاد ما به شما
mamboserver.biz
itn.ir
msm.ir
در پناه ایزد
ممنون از شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دو سوال دارم:
1. سیستم Addons Domain مشکلی برای سایتها ایجاد میکنه؟ خوب یا بد؟ چون mamboserver و itn هیچکدام آنرا ارائه نمیکنند
2. آمار زیر نشون دهده چی هست؟ تعدا مشتریها یا برتر بودن سرورها؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
دروود
این یک امکان هست برای پنل شما به شما اجازه افزون دومین میده
مشکلی ایجاد نمیکنه !
پیشنهادات بنده سرور های مناسب و سازگار با سیستم جوملا بود ! بهترین سرور های سازگار با جوملا رو معرفی کردم
در پناه ایزد