چطور میتونم اطلاعات مربوط به فوتر مدریت جوملا رو حذف کنم؟
!® یک نرم افزار رایگان است که تحت قوانین نرم افزارهای آزاد منتشر شده است.
توسعه دهنده برای ایرانیان وب سایت جو مینا
اولین پشتیبان جوملا 2.5 در ایران
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور میتونم اطلاعات مربوط به فوتر مدریت جوملا رو حذف کنم؟
!® یک نرم افزار رایگان است که تحت قوانین نرم افزارهای آزاد منتشر شده است.
توسعه دهنده برای ایرانیان وب سایت جو مینا
اولین پشتیبان جوملا 2.5 در ایران
سلام
به قسمت مدیریت زبان و سپس تب باطل برید.
جدید را بزنید و قسمتی از متن کپی رایت را وارد نمایید و دنبال مقدار ثابت آن بگردید، سپس متن مورد نظرتون را جایگزین کپی رایت بکنید.
راه دیگه اینه که در فایل زبان دنبال آن بگردید و دستی ویرایش کنید.
شاد باشید
التماس دعا
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مدریت زبان تب باطل وجود نداره
فقط این تب هاست :
- نصب شده - سایت
- نصب شده - سرپرستی سایت
- عنوان
- ترجمه ها
دروود
پیشنهاد میکنم یک بار جوملا تیم جوملا فارسی رو روی جوملا خودتون از حالت فشرده خارج کنید سپس پوشه installtion رو حذف کنید
در پناه ایزد
از این روش اقدام کردم اما فوتر مدیریت جوملا در فایل زبان نبود البته بود ولی ظاهر اصلش در جایی دیگری هتش در فایل زبان تغییر دادم اما تغییر نکرد...(کش هم نشده و چند بار تست هم کردم به روش مختلف)
بهترین و ساده ترین روش :==>>>
قالب مدیرت رفته و در فایل های
index cpanel و login
تگ فوتر را حذف کنید
نمیدونم چرا بعضی از دوستان سخت ترین راه و دست نیافتنی روشو پیشنهاد میدن
مرسی به هر حال
احسان جان عزیز:
مطمدن باشید این دوستان و مدیرانی که جواب شما رو می دهند بر حسب اتفاق نیست تجربیاتی دارند که چنین پیشنهادی رو می دهند.. مشکل عدم اشنایی زیاد شما به این مقوله می باشد
می خواهید نتیجه را ببینید
با هم امتحان خواهیم کرد:
سایت شما مثلا » mysite.com/index.php حال برای اینکه نتیجه کاری که به فکر خودتان اسونترین راهه رو به این شکل ببینید : این دسترو رو در جلو ادرس سایتتون بنویسید و سایت رو ببینید mysite.com/index.php/?tp=1
حال به فوتر سایت نگاهی بیندازید... متوجه اسانی کار خودتون شدید ؟
حال برای درک بهتر فرمایشات دوستان رو برای حذف این مقولات از فایل زبان امتحان کنید و باز سایت رو در حالت نمایش موقعیت های ماژول ببینید
شاید کار شما اسان تر بوده باشه اما مسلما نتیجه کاری که مدیران پیشنهاد می دهند بهترین است