سلام
سایتم دچار مشکل شده و هیچ چیزی را نمی شود ذخیره کرد و از چهار دکمه "ذخیره" ، "ذخیره و جدید" ، " ذخیره و بستن " و "انصراف " فقط دکمه " انصراف " کار می کند و این مشکل در تمام قسمت های سایت هست .
لطفا راهنمایی کنید برای درست کردنش چه کنم .
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سایتم دچار مشکل شده و هیچ چیزی را نمی شود ذخیره کرد و از چهار دکمه "ذخیره" ، "ذخیره و جدید" ، " ذخیره و بستن " و "انصراف " فقط دکمه " انصراف " کار می کند و این مشکل در تمام قسمت های سایت هست .
لطفا راهنمایی کنید برای درست کردنش چه کنم .
ممنون
دوست عزیز سلام
این اتفاق چگونه افتاده اشد؟
یکبار کلیه قایل های جوملا را جایگزین نمایید
موفق باشید.
دروود
روی لوکال کار میکنید یا روی هاست ؟
اگر روی لوکال کار میکنید یک بار کش و هیستوری رو خالی کنید و از شبیه ساز خارج بشید و سیستم رو ری استارت کنید دوباره امتحان کنید !
در پناه ایزد
این اتفاق دقیقا بعد از اینکه دامنه ایت را چند روز دیر تمدید کردم افتاد . اطلاعات روی هاست هست و خیلی مهم هستند .
جایگذاری فایل های جوملا به چه صورت انجام بدهم ؟ مشکلی برای اطلاعات ایجاد نمیشود ؟ قالب مدیریتی که الان روی وبسایتم هست قالب پیش فرض نیست برای اون مشکلی پیش نمیاد ؟
نه مشکلی پیش نمیاد ...
جوملا تیم جوملا فارسی رو روی جوملا خودتون از حالت فشرده خارج کنید و سپس پوشه installtion رو حذف کنید
در پناه ایزد
آیا ورژن جوملا هم مهم است و یا اینکه جوملای قبلی را از کجا دانلود کرده ام مهم هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با مرورگرهای دیگر هم تست کردید ؟
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hermes [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مهم است در موارد ترجمه و برخی موارد دیگه تاثیر گذار هست
در پناه ایزد