-
از کار افتادن سایت اصلی
با سلام
دیشب داشتم یک مقاله ذر مورد امنیت جوملا می خوندم (تعیین پرمیژن ها برای پوشه ها و فایلها) و اون رو تست می کردم همی پوشه ها رو 744 گگذاشتم که دیدم سابت با مشکل روبرو شد - چند پوشه از جمله عکس ها رو 755 گداشتم و مشکل حل شد. بعد از یک ساعت دیدم که سایت از کار افتاده و از طرف مدیریت هاست یک فایل به اسم 3e-503.html با متن
This site is temporarily unavailable. If you are the owner or administrator of this site, please contact your hosting provider for more information.
در پوشه public_html قرار داره - اون رو حدف کردم اما با این پیغام روبرو شدم:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
1- هاست امریکایی هستش و یوزر اصلی که هاست رو خریده دست من نیست و پشتیبانی هاست اولین چیزی که می خواد یوزر ثبت شده مربوط به هاست بنابراین به من جواب نمی دن.
2- ساب دامین همین سایت کار می کنه و مشکلی نداره.
لطفا راهنمایی بفرماید در حال حاضر چه کاری باید انجام بدم.
-
اگر تغییری در سی اس اس ها ایجاد نکرده اید فایل های جوملا رو دوباره اپلود کنید و روی فایل های موجود بریزید
-
دلیل خاصی داره که مدیریت هاست این کار رو کرده؟
-
مدیریت هاست کاری نکرده که! خود شما دسترسی پوشه ها رو به دلیل عدم اگاهی از عواقب و بینش دقیق تغییر داید و مسلما مشکلاتی به وجود میاره..
مشکل خود شما بودید و خودتون باید دسترسی ها رو دوباره بر گردونید و چون دسترسی به هاست با توضیحات بالا ندارید تنها راهتون اپلود دوباره فایل ها و پوشه هاست
-
با سلام
با بخش پشتیبانی هاست تماس گرفتم و گفتند که مشکل بوده الان باید چیکار کنم.
Your website was taken OFFLINE due to a probably DOS ATTACK
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بخونید تا متوجه بشید داس اتک چیه !
من الله توفیق