با سلام
با توجه به اینکه سایتم از IP چین مورد حمله DDOS قرار گرفته می خوام بدونم چطور رنج کلیه IP های چین رو پبدا کنم . و چطور باید در htaccess ازش استفاده کنم. البته می خوام بغییر از چند کشور همه رو بلاک کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
با توجه به اینکه سایتم از IP چین مورد حمله DDOS قرار گرفته می خوام بدونم چطور رنج کلیه IP های چین رو پبدا کنم . و چطور باید در htaccess ازش استفاده کنم. البته می خوام بغییر از چند کشور همه رو بلاک کنم.
دروود
میتونید از افزونه joomlawach استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام
از این روش استفاده کنید:
(باید مقادیر را ردر فایل htaccess قرار دهید)
اجازه یا عدم اجازه دسترسی به سایت از طریق Ip
برخی مواقع نیاز هست که فقط کاربرانی با یک IP خاص اجازه دسترسی به سایت رو داشته باشن یا مثلا اجازه ورود به یک IP رو به سایت ندیم. این در صورتی امکان پذیره که شما از آی پی طرف مقابل اطلاع داشته باشی و نکته دیگر این که اکثر کاربران اینترنت از آی پی های داینامیک استفاده میکنند و با هر بار اتصال به اینترنت آی پی متفاوتی دارند.به هر حال برای عدم دسترسی به سایت از دستور زیر استفاده میکنیم :
به جای ۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ آی پی مورد نظررا قرار میدهیم . دقت کنید برای بلاک کردن کاربران یک کشور میتونید به صورت زیر عمل کنید( رنج آی پی هر کشور مشخص است.)
deny from 000.000.000.000
در دستور بالا آی پی ۱٫۱۲٫۰٫۰ تا آی پی ۱۲٫۰٫۰٫۱۴ که متعلق به کشور چین هست اجازه دسترسی به سایت را ندارند. در این سایت میتوانید لیست آی پی مربوط به هر کشور رو مشاهده کنید:
deny from 1.12.0.0/14
http://www.countryipblocks.net
شاد باشید
التماس دعا
با RS firewall - تداخل نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوید خان ممنون از راهنمای توننقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر بخوام همه IP ها بجز چند کشور رو بلاک کنم باید بنویسم:
deny from all
allow رنج آی پی ایران
ميتوني از افزونه هاي بلاك كننده كشور ها استفاده كني يا بصورت دستي كد زير رو داخل فايل htaccess. اضافه كني كه ليست آي پي هاي كشور چين رو بلاك ميكنه
رمز:کد:http://uplod.ir/4dcc13enw0i3/china_block.zip.htm
کد:pooyanafzali
این فایل برای htaccess هستش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pooyan Afzali [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راهنمایی بفرمایید؟
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داخل پست توضیح دادم بله برای این فایل هست
این کد رو داخل این فایل قرار بدید
سلام
این سایت از آخرین دیتابیس ممکن برای تقسیم بندی آیپیهای کشورها استفاده میکنه ! فایل htaccess رو هم براتون میسازه و خودش در اختیار قرار میده!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتره که از این سایت کشورهایی که نمیخواهید رو انتخاب کنید و بلاک کنید. بالعکس پیشنهاد نمیشه!
من الله توفیق