دوستان من این ماژول رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت. اما بعد از یکبار حذف کردنش دگ عکس ها رو نشون نمیده
همه جاشو چک کردم وقتی سایت رو میبینم فقط عنوان ماژول رو میزنه خبری از تصاویر نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من این ماژول رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت. اما بعد از یکبار حذف کردنش دگ عکس ها رو نشون نمیده
همه جاشو چک کردم وقتی سایت رو میبینم فقط عنوان ماژول رو میزنه خبری از تصاویر نیست
سلام
در صورت امکان آدرس سایت را بدید تا بررسی بشه.
شاد باشید
local hasteshنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط submodo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو نصب بعدي ، دوباره تصاوير رو براش تعريف كردين؟
اگه جواب بله است:
يبار ديگه بطور كامل ماژول رو خذف بفرمائيد( دقت داشته با شيد كه در phpmyadmin هم اينكار رو بكنيد)و سپس دوباره نصب و امتحان بفرمائيد، ببينيد درست ميشه
موفق باشيد
سلام
آقا منم اين ماژول را نصبيدم منتها توي موقعيت خودش به نمايش در نمياد
چيكار بايد كرد؟
مشکل شما اینه:
مازول هایی که مطالب خبری و هر مطلبی رو به همراه عکس نشون میدن پس از اولین نصب و استفاده اطلاعات تصاویر رو در پوشه ای کش می کنند .. در صورتی که چه ماژول چه پوشه حذف بشه هیچ راهی برای برگرداندن ان الا بک آپ نخواهید داشت
از هاست خود بخواهید بک اپ یک روز قبل از این اشتباه حذف ماژول رو بهتون بده و خیال خودتون رو راحت کنید چون مشکل شما به راحتی قابل حل نخواهد بود
سلام
من ماژول Vinaora Cu3er ماژول اسلایدشو سه بعدی را نصب و اجرا کردم . ولی نمیتونم عکس هایی رو که نشون میده عوض کنم.
تو قسمت پوشه تصاویر و تصاویر فردی و ... هر کار میکنم نمیتونم بنر هام رو جایگزین عکس های پیش فرض کنم
لطفا کمکم کنید
نیاز ضروری دارم