-
کامپوننت k2
سلام دوستان
من در حال حاضر یک سایت دارم که فعلا تحت وردپرس کار می کنه ومحدودیت هایی داره.
قصد داشتم به جوملا ارتقا بدم تا: هر کاربر بتونه پروفایل و وبلاگ خودش رو توش داشته باشه (هر کاربر بتونه صفحه ای به صورت رزومه هم داشته باشه) و یک سری آثار ( عکس و متن) رو بشه با پروفایل هرکاربر توی یک مجموعه کاتالوگ معرفی محصول گذاشت.(هر عکس به صورت یک مطلب جدا و فیلد های مختلف ) به همی ندلیل سراغ کی 2 رفتم.
اما خب الان که برای هر مطلب توی مجموعه عکس میزارم اما مجموعه فرم درستی نداره ( عکس ها در یک سایز به صورت عمودی و افقی چیده نمیشن و کلا شکل بدی پیدا کرده. ( آیا راهی هست که نمایش هر مطلب توی مجموعه به صورت شیک و آلبوم مانند نمایش داده بشه؟ ( بهhtml و css در حد آماتور واردم)
آدرس سایت کنونی ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
عکس از جوملا و مجموعه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
با سلام و خوش امد گویی به شما به جمع جوملایی ها
تمام امکاناتی رو که گفتید با کی 2 به راحتی پیاده می شوند
یعنی خود افزونه کی 2 تمام قابلیت ها رو داره اما مشکل شما نحوه عملکرد و نمایش اونه که بر میگرده به طراحی و چیدمان قالب
شما نیاز به یک قالبی دارید که نیازهاتون رو براورد کنه
در گوگل سری به قالب هایی که با افزونه کی 2 یکسان سازی شده اند بزنید
K2 Responsive Template
Joomla K2 Supported Template
این موارد رو جستجو کنید ..
تنها نیاز شما داشتن دانش CSS نویسیه که بتونید اون چیزی رو که می خواهید شکل دهید
-
ممنون از لطفتون. بزودی شروع می کنم به تغییر قالب و...، ممنون میشم در آینده اگه مشکلی داشتم راهنماییم کنید. باز هم تشکر
-
ببخشید خودتون قالب مناسب تو همین سبکی که نسبتا رسمی باشه سراغ ندارید که رایگان هم باشه؟
-
خواهش میکنم هدف ما پیشبرد دانش جوملاست و خوشحال خواهیم شد کمکی هر چند اندک کرده باشیم
معمولا قالب هایی که با افزونه های جانبی جوملا یکسان سازی و یکپارچه سازی می شوند تجاری هستند اما می توان قالب های رایگان رو هم یافت اما مسلما از لحاظ طراحی و امکانات به مراتب خصوصیات کمتری نسبت به نسخه های تجاری دارند
سری در سایت های معتبر طراح قالب جوملا بزنید و اسم هر قالبی رو که خواستید و خوشتون اومد بگید در صورتی که در آرشیو داشتم میدم بهتون
-
سلام
دوست عزیز یه قالب دیگههم نصب کردم همین مشکل یکدست نبودن سایزعکس ها توی مجموعه های k2 رو دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید، قالب خاصی اگه دارید ممنون میشم بفرستید. شکل قالبساده و رسمی باشه بهتره . اگه هم لطف کنید واسه این تغییر کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم.
-
کی 2 شما فارسیه یا انگلیسی ( در بخش مدیریت ) چون من با ترجمه های فارسی افزونه ها مشکل دارم و به درستی ترجمه نمی شوند همیشه در مدیریت زبان انگلیسی استفاده می کنم اما برای نمایش اندازه و یکسان سازی تظاویر شما باید به مدیریت کی 2 وارد بشید در قسمت Option گزینه ها باید خصوصیان تنظیمات نمایش تصاویر رو وارد کنید
Xlarge
Large
Small
Xmall
Medium
فکر کنم این خصوصیات باشه در اینجا اندازه تصاویر رو بر اساس پیکسل وارد کتید
سپس در هنگامی که مجموعه ای ایجاد می کنید نیز باید به قسمت نمایش مطلب و نمایش لیست مطالب در مجموعه اگر درست ترجمه کرده باشم item view option / category listing option نیز حواستون به اندازه تصاویر باشه
یعنی شما اندازه ها رو در گزینه های کی 2 قبلا وارد کرده اید حال باید نوع تصاویر large / xl;arge / medium / small رو انتخاب کنید و اندازه ها رو از بخش قبلی که تنطیم کرده اید فراخوانی خواهد کرد
در هنگامی که منویی رو به مجموعه کی 2 نیز لینک می دهید نیز باید حواستون به این گزینه ها باشه
و در نهایت می تونید تغییرات رو مشاهده فرمایید
اگر قالب همسان سازی شده باشه شما نیاز به تغییرات اندازه item image در css های قرار داده شده هستید