سلام دوستان::cry:
می خواستم زحمت بکشید. و چگونگی نصب قالب بسته های جوملا(qiuckstart) را به من اموزش بدهید._ اگه همراه تصویر باشه خیلی خوب می شه._
من از یک هاست رایگان سی پنل استفاده می کنم.
با تشکر از شما
از طرف شاهکار:clap:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان::cry:
می خواستم زحمت بکشید. و چگونگی نصب قالب بسته های جوملا(qiuckstart) را به من اموزش بدهید._ اگه همراه تصویر باشه خیلی خوب می شه._
من از یک هاست رایگان سی پنل استفاده می کنم.
با تشکر از شما
از طرف شاهکار:clap:
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.
نصب بسته های نصبی همانند آموزش زیر میباشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط باید در مرحه آخر نصب اطلاعات نمونه را بزنید تا نمونه ای شبیه دموی بسته نصبی داشته باشید.
این را هم یادآور میشوم در بعضی از بسته های نصبی دکمه نصب اطلاعات نمونه وجود ندارد و بصورت خودکار اطلاعات نصب میشود.
موفق و پیروز باشید.
سلام
قبلا یه فیلم اموزشی واسه این کار اماده کرده بودم که یادم رفت تو انجمن بزارم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
با سلام خدمت استاتید:
من جدیدا یک قالب فارسی جوملا که به صورت بسته نصبی اسان است (از طریق سیستم اکیبا-akeeba-) نصب شد و با نصب بسته جوملا خام یه کم فرق داشت...
ولی در کل انرا نصب کردم... ولی حالا وقتی ادرس سایت خود را به صورت allderby.ir/atministrator وارد می کنم...و بعد از وارد کردن یوزر و پسورد این خطا نمایش داده می شود.
500intrnal server
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
لطفا راهنمایی ام کنید.... با تشکر