خیلی گشتم ولی ماژولی درست مثله این پیدا نکردم اگر سراغ دارید بگید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی گشتم ولی ماژولی درست مثله این پیدا نکردم اگر سراغ دارید بگید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه نگاهی به کدهای که عکس رو از اون سایت گرفتی نگاه کنید . نام افزونه رو مینویسه .
اون بصورت php نوشته شده و با افزونه سایته نشده من برای جوملای خودم افزونه شبیه این میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز از روی عکس حالت اسلایدشو معلوم نیست، بهتر بود لینکشو میزاشتید
این دو تا لینک و ببینید: هر دو تاشم رایگانه، البته اولی فک کنم شبیه اون عکسه
یه چیزی که فقط زیرش عکس باشه و بالاش هم اسلایدشو نشون بده .. مثه این لینک که متاسفانه پولیه :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط setarehh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
لینک اول همونه فقط عکسا بالاس
این لینک ها رو ببینید:
شاید این گالری به کارتون بیاد.
لینک دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از ویجت کیت استفاده کن widgetkit
این سایت از چه اسلایدری استفاده میکنه ؟؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط khademian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]