-
مشکل در نصب k2
با سلام
من k2 را نصب کردم و بعد به دلیلی فایل ها را پاک کردم ولی دیتابیس را پاک نکردم. الان که دوباره میخوام نصب کنم مینویسه "نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد". از php my admin همه جدول های مربوط به k2 را هم پاک کردم ولی باز هم همین خطا را می دهد
-
سلام
دیتا بیس را ریپیر کنید ببینید حل میشه.
شاد باشید
-
ممنون
ریپیر هم کردم درست نشد. حتی از طریق مدیریت هاست ریستور کردم به یک هفته قبل ولی باز هم نشد
-
لطفا کمک کنید. سایتم داغون شد
فکر کردم چون فایل ها را پاک کردم، بیام دوباره k2 رو بریزم رو هاست. چون تو افزونه ها k2 داشتم. فایل رو آپلود و اکسترکت کردم که زد همه چی رو خراب کرد
ببینید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا کمک کنید. خیلی مهمه. ممنون
-
هاست رو ریستور فول بک آپ کردم درست شد. ولی میشه روش حل مشکل رو بگین؟
-
سلام.
ببخشید اگه تعداد پست هام زیاد شد. من دوباره تصمیم گرفتم k2 رو نصب کنم. ولی این بار یه خطای دیگه میده:
- JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد
- عدم ایجاد در مقصد
چیکارش کنم؟
این هم بگم که از نسخه تهیه شده توسط جوملافارسی ورژن 2.6.7 استفاده میکنم
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
سلام. ممنون
نقل قول:
بررسی خطاهای
- JFTP::store: Bad response
- اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
- JFTP::mkdir: Bad response
- JFTP::chmod: Bad response
- Unable to create destination
- JFolder::create: Path not in open_basedir paths
- Unable to create destination
راه حل
- تنظیمات ftp layer بررسی شود
- مسیر و سطح دسترسی پوشههای temp و log رو بررسی کنید.
لایه ftp رو تنظیم کردم، پرمیشن پوشه ها رو هم کردم 777 ولی باز هم نشد. ضمن اینکه من گفتم قبلا یه بار نصب کردم و این مشکل رو نداشتم
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
ممنون mersad عزیز
ولی من تو پست قبلی هم گفتم که با این کار مشکلم حل نشد