پاسخ : مشکل در نصب ماژول ها
فايل رو از روي pc آپلود كنين به محل مربوطش.
یعنی چی ؟! خوب من فایل ها را از روی پی سی خودم و از قسمت نصب جامع آپلود و نصب کردم
نه منظورشون اينه كه يا از cpanel يا از ftp فايل هارو از رو دستگاه بعد از نصب در محلي كه بايد باشه (كه گفتيد نيست) آپلود كنيد :)
من فایل های مربوطه را هم آپ لود کردم ولی مشکلات همچنان باقی است.
/includes/frontend.html.php
چك كنين ببينين اين فايل وجود داره ؟
بله این فایل با دسترسی 444 وجود دارد
بعد از Upload كردن دستي دقيقا همون error رو ميده بازم؟ يا error ِ ش عوض شده؟
دوست عزیز
این تاپیک رو ببنید احتمالا مشکل شما حل میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
در تایپیکی که ذکر شده نقل شده که :
در فايل configuration.php ببين انتهاي مسير سايت بعد از canoon يك / نذاشتين ...
اگر بله اون رو حذف كنيددر فايل configuration.php ببين انتهاي مسير سايت بعد از canoon يك / نذاشتين ...
اگر بله اون رو حذف كنيد
من اشکال اینجوری ندیدم
الان ایرادات مثلا ماژول توتال یوزر به شرح زیر است
Warning: main() [function.include]: Failed opening 'modules/mod_totalusers_language/fa_IR.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/iiendco/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 15
Warning: main(modules/mod_totalusers_language/english.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iiendco/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 17
Warning: main(modules/mod_totalusers_language/english.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iiendco/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 17
Warning: main() [function.include]: Failed opening 'modules/mod_totalusers_language/english.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/iiendco/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 17