من از مدیریت جوملا همه مطالبو پاک کردم اما یه مطلب هنوز رو صفحه س حتی ماژول بودنش هم چک کردم ک نیس .. مطالب رو از زباله هم حذفیدم .. آدرس سایت :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من از مدیریت جوملا همه مطالبو پاک کردم اما یه مطلب هنوز رو صفحه س حتی ماژول بودنش هم چک کردم ک نیس .. مطالب رو از زباله هم حذفیدم .. آدرس سایت :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
سایت شما در دسترس نیست !
مدیریت مطالب رو چک کنید
ماژول ها رو هم خوب بررسی کنید
در پناه ایزد
دسترسی سایت رو باز کردم .. بخدا از صبح همش دارم ماژولا و مطالبو چک میکنم این مطلبی ک رو صفحس پاک نشده ... اگه میشه میتونم مشخصات ادمین رو بدم چک کنید :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطلبی وجود نداره
این مکان نمایش مطلب شما ( content ) هست !
در پناه ایزد
پیداش کردم تو مطالب آرشیو شده بود ولی الان جای مطلب بصورت سفید رنگ مونده تو سایت هنوز برید ببینید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]