من جوملا تازه نصب کردم مطلب رو میزارم و ذخیره میکنم و انتشار رو میزنم ولی تو سایت نشون نمیده محبت کنید یه راه نمایی بکنید :confused:
سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
من جوملا تازه نصب کردم مطلب رو میزارم و ذخیره میکنم و انتشار رو میزنم ولی تو سایت نشون نمیده محبت کنید یه راه نمایی بکنید :confused:
سپاس
با سلام.
وقتی پست جدید میخواهید قرار دهید در در قسمت " حالت " گزینه " منتشر شده " را انتخاب کنید. در قسمت " ویژه " هم باید گزینه را روی " بله " قرار بدهید (زیرا صفحه اصلی سایت در جوملا به طور پیش فرض مطالب ویژه را فقط نمایش میدهد)
اگر متوجه نشدید میتونید از اسکرین شات (عکس) زیر استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوالی باشه در خدمتم.
موفق و پیروز باشید.
اگر قالب شما بر پایه فریم ورک Freamework کار شده باشه باید به مدیریت قالب برید و تنظیمات نمایش مطالب در صفحه اصلی رو چک کنید Hide Main Content Page
خیلیم ممنون از راهنماییت* همه چی درسته ولی بازم نمیشه :(
**
*
*
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا دقیقا کجاست که شما فرمودین دوست عزیز ؟؟
نسخه جوملا شما 3 و دوست عزیز که راهنمایی فرموده اند 2.5 می باشد
در نمای ظاهری و قرار گیری منوها تغییراتی بوجود اومده که به صورت تب قرار دارند
در تب هایی که که در بالای ویرایشگر قرار دارند "گزینه های انتشار " باید این خصیصه ها را بیابید
با سلام.
آیا برای پست خودتون مجموعه ای را هم انتخاب می کنید ؟
گزینه ها در کنار منو هستن و درست انتخاب کردم ولی باز هم در نمای سایت خبری نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SamanDownload.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه بدونه مجموعه هستش تو عکس مشخصه
برای اون یک مجموعه انتخاب کنید. مطمئن بشید که مجموعه ای که انتخاب کردید ، حالتش منتشر شده باشه.
نتیجه را بگید.