سلام دوستان من افزونهفارسی adsmanager 282 رو میخوام که واسه جوملا ۲.۵ باشه البته یه نسخه روی سایت جومینا هست که کامل نیست و کلی خطا داره .
لطفا یه ورژن سالم و فارسی به من بدید .
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من افزونهفارسی adsmanager 282 رو میخوام که واسه جوملا ۲.۵ باشه البته یه نسخه روی سایت جومینا هست که کامل نیست و کلی خطا داره .
لطفا یه ورژن سالم و فارسی به من بدید .
باتشکر
سلام
آخرین نسخه رو از آدرس زیر دریافت کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درخصوص ترجمه هم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزشهای فارسی سازی افزونهها نیز در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وجود دارد.
موفق باشید
دوست عزیز سلام
باید در پوشه \language\fa-IR فایل را کپی کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز این کار رو کردم اما درسته نشد .
اگه ممکمه یه نسخه فارسی شده دوستان بدن یا یه راهنمایی اساسی بکنن .
باتشکر فراوان
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟
لطفا راهنمایی کنید ...
دروود
در پناه ایزد
واقعا ممنونم از توجه تون .
فقط دوتا سوال دیگه دارم
یکی ایم که چطور پکیج زبان رو به افزونه اضاف کنم ؟
دوم اینکه چطور در تب فیلد همه ی فیلد ها رو حذف کنم ؟
باتشکر
سلام
لطفا از ارسال های مکرر خودداری کنید.
در صورتی که بسته نصب زبان رو دارید از طریق مدیریت افزونه ها این کار رو انجام بدید.
پست 4 رو مجدد مطالعه کنید.
موفق باشید
سلام
دوست عزیز ممنونم از توجه تون به این تاپیک اما من هم بیکار نیستم که پست تکراری بفرستم مشکل با توجه به لطفی که شما قبلا داشتید باز هم همچنان پابرجاست .
۱ - حذف تمام فیلد ها
۲ - افزودن بسته فارسی به کامپوننت
باتشکر و عذرخواهی فراوان
سلام
فایل های زبان در پوشه language در دو بخش سایت و مدیریت قرار دارند.
شما می توانید فایل های زبان مربوط به این افزونه رو از پوشه en-GB به پوشه fa-IR کپی کنید.
نام فایل ها باید از en-GB به fa-IR تغییر کنه.
کار سختی نیست می تونید انجام بدید.
برای حذف فیلد با انتخاب فید و دکمه حذف اینکار باید انجام بشه.
موفق باشید