سلام
من از جوملا 3 استفاده می کنم.
دنبال یک سیستم نظردهی می گردم که در زیر تمام پست های ارسالی نمایش داده شود و فقط مدیر بتواند جواب نظرها را بدهد. ترجیحاً فارسی باشد. ضمناً Komento نمی خواهم.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من از جوملا 3 استفاده می کنم.
دنبال یک سیستم نظردهی می گردم که در زیر تمام پست های ارسالی نمایش داده شود و فقط مدیر بتواند جواب نظرها را بدهد. ترجیحاً فارسی باشد. ضمناً Komento نمی خواهم.
با تشکر
با سلام.
کومنتو یکی از بهترین سرویس دهنده های نظر دهی است و مشکل شما این گونه حل می شود :
برای غیر فعال فعال سازی امکان پاسخ وارد صفحه کامپیوننت کومنتو بشید. روی گزینه یکپارچه سازی کلیک کرده و در صفحه باز شده مقالات جوملا را انتخاب کنید. حال از منو ها ، منوی طرح بندی را باز کنید.
سپس از قسمت آیتم نظر های گزینه فعال سازی امکان پاسخ را روی خیر بگذارید.
موفق و پیروز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsanfotoo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیز دیگری به جز Komento سراغ ندارید؟
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبلاً Jcomment را نصب کرده بودم. مشکلش این است که به نظرهایی که کارران ارسال می کنند ، نمی توان پاسخ داد.
سلام
دوست عزیز چرا نشه! شما وقتی با کد Admin (مدیریتی) در سایت لاگین هستید، بنابراین هر پاسخی که در کامنت به فرد بدین ،در واقع تونستید بعنوان مدیر پاسخشو بدین! البته میتونید کامنت رو با نقل قول پاسخ بدید!
موفق باشید
با Jcomment مشکلم حل شد.
در سایت در پایین فرم ارسال نظر نوشته Jcomment که یک لینک هم داره. چه طور می تونم اینو حذف کنم؟!