درود
من چند افزونه دانلود کردم ولی نمی دانم چگونه به جوملا 3 اضافه کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
من چند افزونه دانلود کردم ولی نمی دانم چگونه به جوملا 3 اضافه کنم
سلام. به جمع جوملایی ها خوش اومدی
اگه از جوملا فارسی استفاده میکنی از قسمت "مدیریت افزونه ها" و تو جوملا انگلیسی از "Extension Manager" میتونی هر افزونه ای (کامپوننت، ماژول، پلاگین، قالب، زبان) رو نصب کنی. البته ممکنه تو ترجمه های مختلف جوملا به جای "مدیریت افزونه ها" عبارات متفاوتی استفاده شده باشه ولی در کل شبیه همین هست
دوست عزیز سلام
مقاله زیر را مطالعه بفرمایید
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن پیشنهاد میکنم کتاب زیر را مطالعه بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید.
درود وسپاس به شما دو عزیز
من هم همین راه را پیدا کردم و اقدام به نصب یک قالب بنام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کردم از آن به بعد سایتم از کار افتاده و قتی تنظیمات کلی را باز میکنم یا سایتو پیام زیر می آید منتظر راهنمایی شما هستم
php Zip extension not available on this server. See [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
هاست شما ویندوز هست !؟
از طریق پوشه tmp اقدام به نصب کنید !
فایل زیپ در هاست شما پشتیبانی نمیشه و باید فایل رو اکسترکت شده در یک پوشه مثل تی ام اپ قرار بدید و از نصب خودکار از روی پوشه اقدام به نصب کنید !
من الله توفیق