با سلام بنده ماژول MenuMatic رو نصب کردم تا مشابه سایت بیتوته سمت راست سایتم بگذارم حال قصد دارم رنگشو از سفید به سبز یا هر رنگ دیگه ای تغییر بدم لطفا راهنماییم کنید . فقط رنگ منو تغییر کنه ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام بنده ماژول MenuMatic رو نصب کردم تا مشابه سایت بیتوته سمت راست سایتم بگذارم حال قصد دارم رنگشو از سفید به سبز یا هر رنگ دیگه ای تغییر بدم لطفا راهنماییم کنید . فقط رنگ منو تغییر کنه ممنون
برای اینکه تاپیک اضافی جداگانه باز نکنم اینجا نوشتم لطفا راهنمایی کنید
من یکبار این جمله راگا آیتی همشه همراه شما رو توسایتم نوشتم هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم توی کدوم ماژول یا مطلب نوشتم کسی میتونه بگه کجا نوشتمش؟؟
راگا آي تي هميشه همراه شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جاش تو کنترل پنل جوملا کجاست؟؟؟
سلام
حتما تاپیک جدید ایجاد کنید.
سوال شما ارتباطی به این موضوع نداره
می تونید افزونه ای برای اینکار نصب کنید یا از طریق جستجو در دیتابیس در PHPMyAdmin عبارت مورد نظر رو پیدا کنید.
موفق باشید
مدیر محترم لطفا پیام این آقا رو از این تاپیک حذف کنید اگه این تاپیک رو بنده باز کردم چرا توی ادارش هیچ اختیاری ندارم الان چطور میشه این پیام رو حذف کنم شمام بهتر بود جواب ایشون رو نمیدادیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروودنقل قول:
نوشته اصلی توسط a-jax [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ادرس سایت رو قرار بدید
در پناه ایزد