سلام جمولا رو ارتقا دادم به 2.5.17 ولی دیگه خود سایتم بالا نمی یاد کنترل پنلم بالاس ولی خودش ارور 404 می دهد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چی کارش کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جمولا رو ارتقا دادم به 2.5.17 ولی دیگه خود سایتم بالا نمی یاد کنترل پنلم بالاس ولی خودش ارور 404 می دهد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چی کارش کنم
دوست عزیز سلام
من مشکلی ندیدم و سایت شما بخوبی بالا آمد.
موفق باشید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این قسمت درسه و لی تو فارسیش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خطا رو می ده
دوست عزیز سلام
تنظیمات سئو را در تنظیمات کلی بررسی نمایید.
در ضمن هاست شما ویندوز میباشد ، پیشنهاد میکنم از هاست لینوکس استفاده نمایید تا در آینده دچار مشکلات احتمالی نشوید.
موفق و پیروز باشید.
تنضیمات رو چک کردم این طوری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بود مگن بعد از ارتقا پیش می یاذ تغییر مسیر یکی کمکم کنه
درست شد اسم مشتعارش انگلیسی کردم حل شد ممنون