سلام .
می خواستم بدونم چطوری میشه تبلیغ این سایت در این فریم ورک که هر چند دقیقه یکبار یک صفحه جدید باز میکنه رو غیر فعال کرد ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
می خواستم بدونم چطوری میشه تبلیغ این سایت در این فریم ورک که هر چند دقیقه یکبار یک صفحه جدید باز میکنه رو غیر فعال کرد ؟
با تشکر
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را ذکر نمایید.
موفق باشید.
سلام سایتی وجود نداره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از نصب به صورت Quickstart در هنگام کار با تمپلیت این فریم ورک این اتفاق می افته .
سلام
من فکر می کنم اگر قالب شما نال است کدهای آن را بررسی کنید و کد مخرب درش وجود نداشته باشد
سلام
مشکل از فریم ورک نیست !
در قالب شما کدی برای این منظور اضافه کردند !
قالب را از سایت اصلی خریداری کنید تا این مشکل برطرف شود !
من الله توفیق
مهدی عزیز منم میدونم این کد اضافه شده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خوام بدونم کجاست و چگونه می شه برداشتش؟
معمولا کد رو در فولدر includes و یا در html/com content / articles باید ببینید که اکثرا هم به صورت base64 قرار دارند
میشه بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا کدش به چه شکل هست ؟
بستگی داره چه کسی نال کرده کد ها رو در همه جا قرار میدهند اما رایج ترین شیوه همون مسیر هایی بود که گقتم
کدها به صورت حروف عجیب و غریب هستند و بدین شکل شروع می شوند decode base ( " wdfnwjkfhwuerfjhbZGYGHBMKJBN,mnm" )
باید با دقت بگردید و پیدا کنید
می تونید واژه base رو جستجو کنید در فایل ها و یا اینکه شاید به صورت کد دستی و معمولی باشه ادرس سایتی که داره واستون باز می شه رو جستجو کنید