مشکل در نمایش بعد نصب مجدد Easy php
سلام می بخشید
من بعد از اینکه ویندوز را مجددا روی کامپیوترم نصب کردم Easy php را نصب کردم IIS رو نصب کردم web site در IIS را stop کردم با این وجود بعد از نصب مامبو در صفحه هم مدیریت و هم نمایش پیامهایی مشابه زیر در صفحه می آید:
Notice: Undefined variable: return in d:\program files\easyphp1-8\www\fa\index.php on line 39
Notice: Undefined variable: return in d:\program files\easyphp1-8\www\fa\index.php on line 39
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\fa\index.php:39) in d:\program files\easyphp1-8\www\fa\includes\core.classes.php on line 587
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\fa\index.php:39) in d:\program files\easyphp1-8\www\fa\includes\core.classes.php on line 588
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\fa\index.php:39) in d:\program files\easyphp1-8\www\fa\includes\core.classes.php on line 589
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\fa\index.php:39) in d:\program files\easyphp1-8\www\fa\includes\core.classes.php on line 590
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\fa\index.php:39) in d:\program files\easyphp1-8\www\fa\includes\core.classes.php on line 591
برای حل این مشکل چی کار کنم؟
پاسخ : مشکل در نمایش بعد نصب مجدد Easy php
سلام
دوست عزیز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
مجید جان من قبلا هم با easy php و هیچ مشکلی نداشت ولی از وقتی و یندوز رو دوباره نصب کردم همه چیز به هم ریخته، می خواستم ببینم جایی توی ویندوز هست که باید تنظیم می کردم که نکردم(IIS رو نصب کردم و کارهای معمول که توی تاپیک ها بحث شده رو انجام دادم اما اثر نکرده!!)
یا هر علت دیگه.
IIS چه ارتباطی به easyphp داشت ؟! IIS رو حذف کنید!
فکر کنید ببینید قبلا تنظیم خاصی برای easyphp انجام نداده بودید؟
این رو هم بررسی کردید؟:
شما در قسمت Servises برید و IIS رو غیر فعال کنید
بعد یک برنامه مثل همین برنامه هایی که معرفی شده رو نصب کنید مشکلتون حل میشه