سلام کسی میتونه یک منوی عمودی کشویی برای جوملا 2.5 معرفی کنه ؟
ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی میتونه یک منوی عمودی کشویی برای جوملا 2.5 معرفی کنه ؟
ممنون میشم
با سلام
تو این لینک مجموعهای از منو ها در جوملا هست میتونی استفاده کنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
التماس دعا
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
ممنون آقای مرساد از منویی که قرار دادید . این منو رو من دانلود و نصب کردم . یک سوال دارم . این منو فارسی هست ولی ltr هست بااینک توی css اش یک فایلی داره که انگار rtl شده ینی یه فایلی به همین نام وجود داره
میشه حالا بگین برای rtl کردنش باید چکار کنم و کدوم فایلش رو تغییر بدم ؟
خیلی ممنون :)
هر افزونه ای ممکنه چند فایل css داشته باشه .بعد اینکه افزونتون رو نصبش کردین با استفاده از فایر باگ دستوراتی را که نیاز است تغییر کنند و مسیر فایل ها رو پیدا کنید و تغییراتتون رو اعمال کنید .
میشه بیشتر توضیح بدید الان من که افزونه رو نصب کردم چطور باید تغییرات رو روی فایل سی اس اس افزونه اعمال کنم ؟
ببخشیدمن تازه کارم
دوست عزیز پیشنهاد میکنم حتما لینک زیر رو مطالعه کنید که کمک زیادی برای درک موضوع و این که باید چیکار کنید بهتون میکنه.
حالا شما به جای قالب سایت یه افزونه رو باید راست چین کنید.ولی با افزونه فایر باگ کارتون راحت تره.اگه سرچ کنید مطالب آموزشی در مورد نحوه ی کار با فایر باگ تو نت زیاده.