سلام
ببخشید وقتی برای نمایش یک کامپوننت از "ایجاد منو / گزینه منوی جدید" استفاده می کنیم ؛ اون گزینهزیرمنو هم بالا ی نمایش کامپوننت به صورت لینک میاد
چطور باید تنظیم کنم که نام این زیرمنو نمایش داده نشه ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ببخشید وقتی برای نمایش یک کامپوننت از "ایجاد منو / گزینه منوی جدید" استفاده می کنیم ؛ اون گزینهزیرمنو هم بالا ی نمایش کامپوننت به صورت لینک میاد
چطور باید تنظیم کنم که نام این زیرمنو نمایش داده نشه ؟
ممنون
شما زیر منو ایجاد کردین؟ دقیقا از اول چه کار هایی انجام دادین؟
اول اومدم برای نمایش کامپوننت از ایجاد منو استفاده کردم . یک منوی جدید ساختم و یک زیرمنو ایجاد کردم . چون وقتی زیرمنو ایجاد میکنی میتونی نوع منو رو اون کامپوننت انتخاب کنی دیگه !
حالا تو نمایش میاد اون زیرمنو رو نشون میده ب صورت لینک
مثلا کامپوننت من که سافت افزونه است برای نمایش عکس ها
بالای نمایش عکس ها اسم زیرمنو رو هم که مثلا من گذاشتم نمایش تصویر نشون میده که نمیخوام نشون بده
آدرس سایتتونو قرار بدین .یا اگه رو لوکال هست یه تصویر از صفحه ای که میگین قرار بدین.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم
ظاهرا شما به جز منوی اصلی یه منو جدید ایجاد کردین و زیر منو گالری رو داخل اون ایجاد کردین.منو جدیدی که ایجاد کردین حذفش کنید.گالری رو به عنوان زیر منوی منوی اصلی ایجاد کنید.دیگه نیاز نیست منو ی جدید ایجاد کنید.
من اینکارو که میکنم میاد توی منوی اصلیم یه گزینه اضافه میکنه . من اینو نمی خوام . میخوام توی صفحه ام پایین متن هام، تصاویررو نشون بده نه توی یه گزینه از منوی اصلی .
:confused:
خوب برا این کار باید از یه ماژول برای نمایش تصاویر ایجاد کنید.ماژولتون رو تو هر موقعیتی که خواستین فعال کنید .
ببخشید من اینقدر سوال میکنم
ینی اینکه توی منوی اصلیم یک گزینه ایجاد کنم نوعش رو کامپوننت انتخاب کنم و یک ماژول بهش انتساب بدم. درسته ؟
خب بازم که توی منوی اصلی این گزینه رو نشون میده .
متوجه شدم منظورتون چیه . فقط اینکه چطور اون زیرمنو ایی که ایجاد میشه رو نمایش نده ؟