-
تغییر فونت کلی سایت
با سلام
من میخواستم فونت کل سایتم تغییر کنه ..راههایی که در اینترنت معرفی شده یکی api هستش که البته امتحان کردم و مشکلی که داره سایت دیر لود میشه...اما روش دیگه رو گفتن که اپلود فونت مورد نظر در هاست خودمون...میخواستم این روش دوم رو برام توضیح بدید یا اگر روش بهتر هم هست ممنون
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
باسلام
مشکلی که من دارم در فایلهای فونت هست فرمت اونها رو با استفاده از سایتهایی که در وب معرفی شده مثل font convertor تغیییر دادم والان 4نوع فرمت مختلف دارم اونها رو در یک فایل به نام fonts قرار دادم.و در root هاستم آپلود کردم؟آیا این کار درسته یا باید در جایی دیگری آپلود میکردم..و این کد رو font-family: "B Nazanin", joomlafarsi-bnazanin, Tahoma در تمام تگ های فایل template.css قرار دادم:.........و ب نتیجه نرسیدم
میشه بگید کجای کارم اشکال داره؟
-
کد های فوت فیس خودتون رو ببینید.. شما مسیری که اونجا دادید با مسیری که اپلود کردید ایراد داره
برای امتحان پوشه Fonts رو به این مسیر ببرید : templates/ theme name / fonts و امتحان کنید
اگر نشد پوشه فونت رو درون پوشه css قالب کپی کنید
-
با تشکر از راهنماییتون ...
با این نکاتی که شما گفتید تونستم فونت قالب و ماژول ها رو تغییر بدم اما موردی که فونتش تغییر نکرد، مطالب سایتم هست.یعنی وقتی وارد مطالب میشم اونها رو با همون فونت قبلی نشون میده..میشه در این مورد هم راهنماییم کنید.
-
راهنمایی بالا دقیقا همون چیزی بود که شما تونستید بهش دست پیدا کنید اما برای تغییر فونت های اصلی سایت باید در فایل اصلی css قالب در تگ body خاصیت font-family رو اگر وجود نداره ایجاد کنید و فونت مورد نظر رو قرار بدید
-
این راهی ک گفتید رو امتحان کردم اما نتیجه نداد..هر تگ body ک در فایل استایل بود font family رو در اون ایجاد کردم..ولی بازهم فونت متنم تغییر نکرد.
-
ببینید در بحث کد نویسی فونت در قالب بخصوص جوملا دو مبحث وجود داره
اگر قالب شما از فریم ورک استفاده میکنه باید به سی اس اس فریم ورک مراجعه نمایید توابع مورد نظر رو اونجا قرار بدید " در بعضی فریم ورک ها "
اما برای راهنمایی بهتر لینک سایت رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد کجا باید فونت رو قرار بدید
-
با عرض پوزش من آدرس سایت رو به صورت پیام خصوصی براتون ارسال کردم..ممنون میشم راهنماییم کنید..
-