سلام من چندتا دسته بندی دارم که توی هر کدام دوباره چندتا زیر شاخه دارند چون قالبش رو خودم درست کردم از کجا و یا چه فایلی میتونم زیر مجموعه ها که نمایش داده میشوند طراحی کنم می خوام داخل دسته ها میرم زیر شاخه ها رو طبق دیزاین خودم نمایش بدهد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من چندتا دسته بندی دارم که توی هر کدام دوباره چندتا زیر شاخه دارند چون قالبش رو خودم درست کردم از کجا و یا چه فایلی میتونم زیر مجموعه ها که نمایش داده میشوند طراحی کنم می خوام داخل دسته ها میرم زیر شاخه ها رو طبق دیزاین خودم نمایش بدهد
واقعا من نمیدونم شما چه جوری دارید از جوملا حمایت می کنید
تا حالا 4 بار سوال پرسیدم اینجا یک نفر حتی جواب هم نداده
این 4 تا سوالم هم مختلف بوده و در طول 2 هفته پرسیده شده
افتخارتون به چی هست نمیدونم قصد بی احترامی ندارم ولی اینکه یک سوال بنده هم جواب داده نشده و جای تاسف داره
شکیبا باشید ایام تعطیلات خیلی ها حضور نداشتند
برای نمایش نحوه مطالب در مجموعه ها بر روی مجموعه ساخته شده از مدیریت کلیک کنید و در حالت ویرایش تعاریف نحوه نمایش رو در پارامترها مشخص نمایید
اگر از منو استفاده می کنید هم باید باید این تعاریف از منو ها مانند شرح بالا ویرایش شوند " افزونه خبری کی 2 " برای این کار دست شما را بازتر می گذارد
ممنون از جواب شما
درست متوجه منظورم نشدید من میگم دوست دارم محتویات دسته ها رو به شکل دلخواه خودم در بیارم نه شکل دلخواه جوملا
جوملا چند مدل گزاشته که باید یکیش رو انتخاب کنیم
اما یک سایتی مثل اینجا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان محتویات هر مجموعه رو با ماژول راکسو داره نمایش میده
من راکسو دارم اما الان چه فایلی رو باید ویرایش کنم و محتویاتش رو اونجوری که دلم میخواد بنویسم و موقعیت توش تعریف کنم تا راکسو مربطو به اون دسته که ساختم رو نمایش بدهم
دروود
باید از افزونه ها استفاده کنید
مثل k2 , Aidanews , به همراه اسلاید نیوز های مورد علاقه خودتون
در پناه ایزد