من می خوام بخش Comment به مطالبم اضافه کنم . اگه با کد زدن راحت میشه ایجادش کرد لطفا راهنمایی کنید در غیر اینصورت کامپوننت معرفی کنید . ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خوام بخش Comment به مطالبم اضافه کنم . اگه با کد زدن راحت میشه ایجادش کرد لطفا راهنمایی کنید در غیر اینصورت کامپوننت معرفی کنید . ممنون
اگر منظورتون ارسال نظر هست => [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نصبش کردم ولی زمانی که ماژولش وباز می کنم یه پیغام نمایش داده می شه که plugin یافت نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از مسیر مدیریت پلاگین System - JComments
رو فعال کنید
پلاگینی که مربوط به comment باشه ایجاد نشده چیکار کنم؟
دوست عزیز کامپوننت قبلی رو حذف کنید . و اینو نصب کنید . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم نصب نمیشه چون من جوملا 3.0 هست.من کامپننت jcomment اضافه کردم ولی کلا نمیدونم باید چطوری باهاش کار کنم
دوس عزیز . اگر نتوستین نصب کنید . یوزر پسورد سایتتون رو به من پ.خ کنید تا براتون نصب کنم .
.
کامپوننت رو از مدیریت جوملا و هم از هاست پوشه کامپوننت حذف کنید . دوباره نصب کنید .
اگه نشد پ خ کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براتون پیام گذاشتم . در صورت امکان بررسی کنید
براتون پ خ گذاشتم لطفا بررسی کنید. کارم خیلی فوریه ممنون میشم سریع جواب و بهم بدید