-
راهنمایی برای طراحی فرم
سلام دوستان من میخوام فرمی شبیه لینک زیر داشته باشم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که با انتخاب هر دسته اطلاعات و مطالب مربوط به همون فرم نمایش داده بشه بدون رفرش شدن صفحه و .... !!!! خواهش میکنم یه راهنمایی اساسی بکنید ممنون میشم :cry::cry::cry: حالا هر طور که میشه با html یا فرم ساز یا هر افزونه دیکه
-
سلام
البته اینکار رو اگه تعداد دسته هاتون خیلی زیاد نیست، با تب ساز هم میتونید انجام بدین! و نیازی به فرم ساز هم نیست
موفق باشید
-
امکان اضافه شدن دسته ها رو میخوام داشته باشم ، اگه افزونه بهتری هم هست که بتونم استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
-
افزونه زير رو يه بررسي بفرمائيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
ممنونم فقط اگه یه توضیح کلی در مورد این افزونه بدین خیلی خوبه
-
دوست عزيز
طي بررسي اجمالي كه داشتم اين افزونه ميتونه مطالب شما رو بصورت dropdown ليست كنه..
و اين تقريبا" شبيه همون چيزي بود كه خواسته بوديد.
اما كار و بررسي بيشتر در مورد اين افزونه رو بخودتون واگذار ميكنم :)
موفق باشيد
-
ممنون متوجه شدم چطور میشه باهاش کار کرد واقعا ممنون از پیگیری شما دوست عزیز :thanks:
فقط میخوام ببینم میشه به یه منو لینک داده بشه که با انتخاب منو این ماژول توش نمایش داده بشه ؟؟؟؟ الان که فعالش کردم چیزی تو منو نیست !!!!