با سلام من هنگام نصب جوملا در مرحله 4 (ایجاد دیتا بیس) هنگ می کنه و دیگه جلوتر نمی ره روی چند تا کامپیوتر هم تست کردم چند تا راهکار هم گرفتم اما جوابی نداد لطف کنید اگه کسی راه حلی داره ارائه کنه .
با تشکر .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من هنگام نصب جوملا در مرحله 4 (ایجاد دیتا بیس) هنگ می کنه و دیگه جلوتر نمی ره روی چند تا کامپیوتر هم تست کردم چند تا راهکار هم گرفتم اما جوابی نداد لطف کنید اگه کسی راه حلی داره ارائه کنه .
با تشکر .
سلام
کجا نصب می کنید ؟
چی هنگ می کنه ؟
لطفا توضیحات کاملتری بیان کنید.
موفق باشید
سلام منم همین مشکلو دارم
من از xampp استفاده میکنم ، هنگام نصب جوملا در مرحله اتصال به پایگاه هنگ میکنه و به مرحله ی بعد نمیره
لطفا راهنمایی کنید .
دروود
از چه نرم افزاری برای شبیه سازی استفاده میکنید ؟
چه ویندوزی ؟
در پناه ایزد
داداش سلام تو قسمت
تنظیمات پایگاه داده
الان که ادامه رو زدم یه داایرس نیم ساعته میچرخه نمیره واسه مرحله ی بعد که تنظیمات FTP هست چیکار کنم؟؟
در ضمن تو PHPadmin هم وقتی وارد شدم و ثبت نام هارو انجام دادم یوزر های دیگه و دیتا بیس های دیگم بود جریان چیه؟؟
ادرس سایت رو قرار بدید !
چه پنل هاستی نصب میکنید ؟
جوملا رو از کجا دریافت کردید ؟
در پناه ایزد
جوملا 2.5 از سایت شما
xampp ورژن 1.8.3.3
جوملا 2.5 رو روی لوکال با uniform server نصب کنید و مرحله ی تنظیمات FTP رو هم نیازی نیست تکمیل کنید (سایتتونو که منتقل کردیت به هاست آنلاین حتما طبق آموزش های موجود در انجمن لایه FTP رو فعال کنید)
سلام
من xamp v.3.2.1 را نصب کردم در هنگام نصب جوملا 2.5 که از سایت شما گرفتم در مرحله data base هنگ میکنه و همین مشکلی که بری دوستمون بوجود اومده برای منم میاد و چیکار کنم؟
پیشنهاد من به شما ومپ هست البته باید نسخه مناسب با ویندوز خودتون رو انتخاب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد