سلام دوستان چطوری میتونم نوشته ها و عکس های قالب رو تغییر بدم؟ ممنون میشم راهنمائیم کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان چطوری میتونم نوشته ها و عکس های قالب رو تغییر بدم؟ ممنون میشم راهنمائیم کنین
اگر در تنظیمات قالب نبود
حتما در این مسیر وجود داره : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر مورد نظر را انتخاب کنید و تغییر بدید و دوباره با همان نام ذخیره کنید!
اگر نوشته هم عکس باشه همین طور عمل کنید در غیر اینصورت نوشته ها حتما از طریق مدیریت جوملا قابل تغییره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دوستان از این سایت گرفتم چجوری میتونم نوشته و عکسهاشو تغییر بدم؟
عرض کردم که اون لوگوی بمب تو همون مسیری است که گفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون نوشته ها هم در تنظیمات قالب می تونید ویرایش کنید
زدم ولی ارور 404 میده...
قالبو رو کامیپوتر از حالت فشرده خارج میکنم عکسهاشو تغییر میدم و ذخیره میکنم و رو مدیریت جوملا آپلود میکنم ولی نمیشه...
قالب رو از کجا میشه تغییر داد؟
---
کسی نبود راهنمائی کنه؟ سایز عکسهارو چجوری تغییر بدم و بالای سایت چطوری یه چند تا نوشته اضافه کنم... مثل ارتباط با ما و درباره ما و ایمیل و غیره...
---
تو قسمت مدیریت قالب و اختصاص سازی قالب چرا عکسها رو ویرایش کرد... میشه حذف کرد ولی امکان ویرایش نیست چرا؟
---
تو قالبهای انگلیسی فوت ها رو چجوری بیارم سمت راست؟
دروود
برای دریافت پاسخ خودتون کمی شکیبا باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تغییر اندازه تصاویر باید با html , css اشنا باشید
کتاب جوملا فارسی رو هم مطالعه کنید !!!
در پناه ایزد