عدم نمایش ایکن در قسمت "تماس با ما"
با سلام
من در سایتم از مامبو استفاده می کنم و مشکلی که هست اینکه که در قسمت" تماس با ما " آیکنهای مربوط به تلفن-فکس و ادرس در سایت نمایش داده نمی شه درصورتیکه ایکونها ی مورد نظر وجود داره و همچنین این ایکنها در زمانیکه که سایت رو روی لوکال نصب کرده بودم نمایش داده می شد و لی از وقتیکه بروی سرورم بردم نمایش داده نمیشه
از دوستام خواهش دارم راهنمایی بفرمایند.
با احترام...
پاسخ : عدم نمایش ایکن در قسمت "تماس با ما"
لطف میکنید لینک سایتتون رو لطف کنید؟
در پارامتر ها و تنظیمات کلی دکمه نمایش آیکن رو فعال کردید یا خیر؟
دوست عزیز دکمه نمایش ایکن هم فعال هست.
این هم لینکش...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون می شم بررسی نمایید
فکر میکنم مشکل از قالب شما باشه
قالب رو عوض کنید و یکبار چک کنید ...
مرسی از پاسختون ...
ولی جالب اینجاست که من همین قالب رو توی لوکال تست کردم و در قسمت تماس با ما همه ایکنها نمایش داده می شد ولی وقتی اپلود کردم توی سرورم متاسفانه نمی تونم ایکونها رو ببینم... پس با این حساب فکر نکنم اشکال از قالب باشه!
من فکر میکنم آیکن ها اصلا موجودیت ندارند. یا اینکه شما قسمتی از مسیر رو برای خواندن آیکنها اشتباه وارد کرده اید ( در قسمت تنظیم تماسها ) اگه امکان داره یک اسکرین شات از قسمت مدیریت بذارید و همین طور cpanel قسمت M_images
البته بهتره که قسمت تنظیمات کلی رو هم نگاه کنید و چک کنید که " نمایش آیکن" ها غیر فعال نباشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اين سايت الان داره آيكن هارو نمايش ميده ها :)