من تا آخرین مرحله برای نصب جوملا 3 روی ومپ سرور 2.4 جلو رفتم ولی نوار آخر تمام نمیشه
و نصب انجام نمیشه
لطفا مرا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا آخرین مرحله برای نصب جوملا 3 روی ومپ سرور 2.4 جلو رفتم ولی نوار آخر تمام نمیشه
و نصب انجام نمیشه
لطفا مرا راهنمایی کنید
دروود
چه ورژنی از جوملا ؟
انلاین نصب میکنید ؟ یا لوکال ؟
از کجا دریافت کردید ؟
اگر لوکال ! چه شبیه سازی ؟ چه ورژنی از شبیه ساز ؟
در پناه ایزد
نسخه آرش کمان گیر
روی لوکال نصب می کنم
از همین سایت دانلود کردم
ومپ سرور 2.4
ممنونم که پاسخ دادید
من هم چنین مشکی رو دارم.هر بسته نصبی رو (quick start ) رو که با ومپ سرور 2.2 روی لوکال میریزم و مراحل نصب رو انجام میدم،ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ اتفاقی رخ نداده ،میشه یه راهنمایی بفرمایید.در ضمن ومپ سرور رو هم روی مود آنلاین میزارم که البته بازم فرقی نمیکنه
با سلام
اینجانب هم به مشکل شما رسیدم :
1 - پس از نصب wamp روی لوکال و اجرای آن با رنگ سبز و پس از راهنمائی سایت با ایجاد پایگاه داده مشکلی نبود و کار ادامه پیدا کرد
2 - در مرحله سوم نصب جوملای 3 - صفحه چکیده ( اتمام نصب) ادامه داده شد و با فشردن کلید ادامه وقتی وارد صفحه بعد میشود پراگرس بار تا حدودی جلو آمده و همینطور میماند و ادامه کار ممکن نیست ؟
3 - یعی در صفحه در حال نصب مرحله اول (پشتیبان گیری از پایگاه قدیمی انجام شده و در ردیف دوم (ایجاد جداول پایگاه داده قفل می کند) ؟
4 - آیا مسیر یا راه را اشتباه طی کرده ام ؟
ممنون میشوم کمکی نمائید
دوستان شما باید یک نام دتابایس درست کنید وقتی درست کردی تو مراحل نصب بجای نام هاست لوکال هاست بذارید که خودش گذاشته نام کاربری هم root بذارید و رمز عبور رو خالی بذارید و تو قسمت نام پایگاه که درست کردی رو وارد کنید بعد منتظر بمون من 2 دقیقه برام طول کشید که نصبش مردم
با تشکر
با سلام
دوست عزیز تمامی مراحل گفته شده و راهنمای در سایت را اعمال کرده ام
کاربر و نام پایگاه داده و الباقی را تا درست وارد نکنی از این مرحله جلوتر نمی رود و خطا برمیگرداند
در نهایت پس از همه این مراحل به مشکل مطرح شده رسیم
و هنوز جوابی از سیستم نمی آید و همینطور مشغول است
دوستدار شما
با سلام به همگی
wamp دیگه شورش رو درآورد، ومپ ایراد داره و برای حل هر مشکلی که شما اشاره کردین و دوستانم گزارش می دن باید درون کد php.ini تغییراتی ایجاد کرد
خیال خودتون رو راحت کنید و xampp نصب کنید لطفا
ومپ ایراد نداره !
ومپ وا بسته ویندوز و جوملا هست !
بر اساس تغییرات این دو باید در بر نامه خودش هم تغییر ایجاد کنه
تجربه ثابت کرده که ومپ بهترین گزینه هست
در حال حاضر با وجود ارتقا جوملا و ویندوز به صورت تقریباً همزمان ومپ هم نسخه 2.5 رو ارائه کرده
دوستان از اخرین نسخه حال حاضر که 2.5 هست استفاده کنند خود ومپ هم اعلام وفع مشکلات در این ورژن کرده
در پناه ایزد
اولش شما میگی ایراد نداره بعد در آخرین خط نوشتتون میاید میگید ومپ اعلام رفع مشکل کرده،نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آها درسته ایراد با مشکل فرق داره، دوستان ببخشید!
تجربه ثابت کرده ومپ بهتره؟؟ میشه بگید کدوم تجربه اینو ثابت کرده؟