سلام
کامپوننت نمایش لیست تعرفه ها (price list) بصورت فارسی برای جوملا 2.5 چیزی موجوده؟
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کامپوننت نمایش لیست تعرفه ها (price list) بصورت فارسی برای جوملا 2.5 چیزی موجوده؟
مرسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز این دیگه چیه که فارسیش باشه، یعنی لازم به ترجمه نیست، شما فقط جدول و قیمت رو به فارسی بهش بدید
سلام ببنید بنده کامپوننت میخوام اینها ماژول بودند اگر کامپوننتی در این مورد هست ممنون میشم معرفی کنید 1 هتفه همه جا گشتم کامپوننتشو پیدا نکرم ممنون میشم کمک کنید
مرسی
دروود
در پناه ایزد
من لینک منبعشو به شما دادم ، اگه زحمت بکشی تو همون لینک ها یکم بگردی و عقب جلو کنی، افزونه مورد نظرتو پیدا می کنی که با نمایش دمو هم همراههنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsanparty [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیزم من همه اینهارو قبلا دیدم ممنون از لطفتون اینها ماژول و پلاگین بوده چند کامپوننت هم بود که تجاری بوده و برای جوملا 3 هستش اگر خودتونم نگاه کنید متوجه عرض بنده میشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من عرض کردم کامپوننت جوملا 2.5