سلام من قالبbt-ariseرو نصب کردم چیزی که روی سایت زیر هم هست ولی میخوام ستون سمت چپش رو عریض تر کنم دقیقا باید چیکار کنم؟
tadbirvaomidbahabad.com
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من قالبbt-ariseرو نصب کردم چیزی که روی سایت زیر هم هست ولی میخوام ستون سمت چپش رو عریض تر کنم دقیقا باید چیکار کنم؟
tadbirvaomidbahabad.com
کد ستون مربوطه رو تو فایل css پیدا کن معمولا نوشته withd = 200px;
شما اون 200 یا هر عدد دیگه ای که هست رو افزایش بده اگر هم چیزی ننوشته بهش اضافه کن
نیست داخل کد css هرچی گشتم پیدا نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس لینک بدید و بگید کدوم ستون رو می خوای تغییر بدی تا بهتون بگم چیکار کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط karimi_pol [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک سایت نمونه tadbirvaomidbahabad.com هست و میخوام ستون سمت چپ رو 100 پیکسل بزرگ تر کنم.ممنون دوست عزیزنقل قول:
template.css خط 502 این کد رو اضافه کن :
width: 237px;
از این عدد بیشتر نمیشه مگر اینکه وسط رو کوچکتر کنی و بکشی سمت چپ
دوست عزیز منم میخوام همینکارو کنم وسط رو کم کنم در عوض ستون سمت چپ رو بزرگ کنم دقیق کدوم کدهارو به چی تغیر بدم؟ممنون
کدی هم که فرمودین ستون سمت راست و چپ رو باهم بزرگ میکنه ولی من میخوام فقط سمت چپ باشه
دوست عزیز ستون سمت راستی وجود نداره؟؟ اگه با مرورگر فایر فاکس کار می کنی افزونه فایر باگ رو نصب کنید و کد ها رو پیدا کنید اگه با کروم کار می کنید راست کلیک کنید و inspect element رو بزنید (F12) و کدهای مورد نظر رو پیدا کنید. اگر هم با اینترنت اکسپلورر کار می کنید بهتره دیگه وبسایت طراحی نکنید:cool:نقل قول:
نوشته اصلی توسط karimi_pol [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید زیاد مزاحم شدم.با فایرفاکس کار میکنم فایرباگ هم دارم اما با فایر باگ وقتی ستون رو عریض تر میکنم از سمت راست ناقص نشون داده میشه و وسط رو هم که کوچک میکنم باز هم سمت چپ رو ناقص نشون میده و کلافه ام کرده ستون سمت راست هم این سایت نذاشته ولی من میخوام بذارم.نقل قول:
من سعی کردم به شما راهنمایی های لازم رو کنم، باید دقت کنید که اینجا انجمن پشتیبانی جوملا هست نه css و طراحی قالب، البته این مورد آخری که گفتید(اضافه کردن ستون) اینو میشه پشتیبانی کرد چون ربط داره به جوملا
و یه نظر شخصی هم در مورد سایتتون میدم اگه انتقاد سازنده بدونید :
به نظرم اصلا طرح جالبی نداره و رنگ آمیزی بنفشش که نماد تدبیر و امید هست، اصلا خوب کار نشده و در مجموع می تونید خیلی بهتر از اینها این سایت رو بسازید