با سلام
چطور میتونم مثل این عکس زیر قسمت های سلامتی ما و بلاگ سلامتی را ایجاد کنیم؟
چه مازولی نیاز داره؟
مرسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
چطور میتونم مثل این عکس زیر قسمت های سلامتی ما و بلاگ سلامتی را ایجاد کنیم؟
چه مازولی نیاز داره؟
مرسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ابتدا شما باید همون قالب یا قالبی پیدا کنید که 2 ستون باریک در یک سمت و یک ستون بزرگتر مطلب در سمت دیگه داشته باشه
سپس برای موارد نامبرده می تونید از ماژول استفاده کنید و اون ماژول ها رو در اون موقعیت 2 ستون قرار بدید. کافی است 2 مجوعه ایجاد کنید به اسم سلامتی ما و بلاگ سلامتی » قدری مطلب به آنتها منتسب کنید » برگردید تو مدیریت ماژول ها » افزودن » آخرین مطالب » در اینجا 2 تا از این نوع ماژول بسازید و هر کدوم رو به یه مجموعه وصل کنید، در ضمن بهتره برای اونا منو هم بسازی
دروود
برای انتشار مطالب به این صورت از افزونه k2 استفاده کنید
به صورت بلوکی و موضوعی میتونید نمایش بدید
در پناه ایزد
من مطالبم رو در پیش فرض جوملا ایجاد کردم ، k2 رو که نصب کردم مطالب اونجا وجود نداره آیا میشه انتقال داد به k2نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله در خود کامپوننت k2 گزینه ای وجود داره که می تونید مطالب رو وارد کنید، تو مدیریت آیتم ها » سمت راست بالا » وارد کردن یا import
بعد از اینکه وارد کردیم توی k2 چطور باید اون رو توی صفحه اصلی سایت نشون بدیم؟ بجای مطالب قبلینقل قول:
نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکرم
سلام و خسته نباشی .
میتونی با کامپوننت Widget Kit از شرکت یوتم این کار رو ب راحتی انجام بدی :)
در پناه حق . یا علی .
باید قالب شما از کی2 پشتیبانی کنه تا بتونید مطالب خودتون رو توسط ماژول در صفحه اصلی نمایش بدید !
در پناه ایزد
علاوه بر قالب سازگار با k2 که مرصاد جان گفت: مطالب رو ویژه کنید تا در صفحه اصلی نشون بده (البته در منوی اصلی هم باید تنظیمات k2 رو اعمال کنید)