با سلام و خسته نباشید میخواستم یک جدول بسازم مثل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنمای کنید:o:o
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید میخواستم یک جدول بسازم مثل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنمای کنید:o:o
ببخشید بعد نصب کجا میره چطور استفاده کنم ؟
سلام
مواردی که بصورت ماژول هستند رو میتونید توی مدیریت ماژول ببینید
مواردی که به شکل پلاگینه بیشتر بصورت content هست و با استفاده از کدهایی قابل نمایش هستند.
کدوم مورد رو نصب کردید؟
پیداش نکردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیو پیدا نکردی دوست عزیز؟ demo رو بزن تا یه پیش نمایش ببینی اگه خوشت اومد برگرد تو همون صفحه و download رو بزن
برای اینجا میخوام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کد های تغییر رنگ و سایز متنها چیه؟
من این جدولای آمده رو پیدا کردم اما نمیدونم چطور استفاده کنم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
از افزونه زیر میتونید استفاده کنید
در پناه ایزد
ممنون از پشتیبانیتون سه روزه گیره این جدولم نصب شد چطور ازش استفاده کنم؟